Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us, Bursa’da belediye başkanlığını kazanan Mustafa Bozbey’in mazbata töreninde adeta CHP il başkanı gibi davrandı.

CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Bozbey, mazbatasını almasının ardından görevine başladı. Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarihi binasında gerçekleşen devir teslim töreninde, görevi Büyükşehir Belediye Başkanlığına vekalet eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'dan devraldı.

Seçimleri tarafsızlıkla yönetmesi beklenen Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us, Bursa’da CHP'den aday olan ve kazanan Mustafa Bozbey’in mazbata töreninde amigoluk yaptı.

"Canla başla çalıştınız, Mustafa Bozbey başkanınız Alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz? Biraz daha lütfen." diyen Mehmet Us'un o anları ise herkesi şaşırttı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yüksek Seçim Kurulu, Us hakkında soruşturma başlattı. 

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı da seçim müdürü hakkında ceza soruşturması başlattı.

Yorumlar 191 Yorum Var
  • Giresunlu ÖĞRETMEN 08.04.2024 07:59
    Eeee eserinizle övünün yetkililer daha böyle binler var bürokraside
  • misafir 08.04.2024 07:05
    1920 de Bursayı işgal eden Yunanlıların komutanı ve ekrem İmam oglunun heykelini diktiği wenzelisun oglu Osman gazinin türbesine gidip Tekme atar ey koca Sarıklı Osman bengeldim ayağa kalk der şimdide wenzelisun heykeli dikenler biz geldik bizi alkışlayın diyor bütün Bursalı ların gözü aydın olsun
  • misafir 08.04.2024 06:49
    Hani bağımsız seçim kurulu bunların birçoğu CHDPKK militanı trolleri olmuş
  • tamer 08.04.2024 06:42
    Bunlara oy emanet ettiniz ??? Ben seçim sonuçlarının şaibeli olduğunu düşünüyorum
  • misafir 08.04.2024 06:39
    Milletin Devletin verdiği maaş ile militanlık yapan lardan bunun hesabı sorulmaz ise hakımzı helal etmiyoruz
Daha fazla yorum görüntüle