Haber7

İşgalci Siyonist İsrail'in Gazze kentinin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'nda hareket halindeki bir aracı hedef alması sonucu Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin 3 oğlu ve 4 torunu şehit oldu. Heniyye ilk açıklamasında "Oğullarımın kanı Gazze'de şehit olan insanlarımızın kanından daha kıymetli değildir, çünkü hepsi benim evlatlarımdır." 

ERDOĞAN’DAN BAŞSAĞLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye’ye başsağlığı dileklerini iletti. Erdoğan, İsrail'in işlediği insanlık suçlarının hesabını hukuk önünde mutlaka vereceğini ifade etti.

CHP VE DİĞER PARTİLER DE ARAYACAK MI?

Öte yandan başta CHP olmak üzere Filistin meselesi üzerinden siyaset yapmaya çalışan ve hükümetin Gazze için harekete geçmediğini iddia eden ve hükümeti suçlayan siyasi partilerin, Hamas lideri Heniyye’yi arayıp taziye dileklerinde bulunup bulunmayacağı merak konusu oldu.

Yorumlar 22 Yorum Var
  • Misafir 12.04.2024 23:10
    CHP MUHALEFET OLDUĞUNU UNUTUYOR gibi gözüküyor!! HALBUKİ millet CHP den muhalefet yapmasını bekliyor!!!
  • Eyman 11.04.2024 17:53
    Bizim Hamas Liderimiz, böyle vakarlı olur, vakarlı güzel insanlarla aynı dine mensup olduğum için gururluyum. Liderimiz İsmail Heniye'ye Allah sabır versin, şehit olan tüm ailesinin ve vatandaşlarının mekanı cennet olsun. İçimizdeki hüzün ve taziyelerimizi bizim adımıza ileten Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun, Allah onu muzaffer kılsın, Allah onu başımızdan eksik
  • Selam 11.04.2024 17:43
    Yahudi baş sağlığı dilermi Allah sabırlar versin
  • Buda geçer yahu 11.04.2024 17:43
    Hamasa terörist diyen selanik yahudisi özelmi arayacak adama gülerler
  • O k u r 11.04.2024 17:43
    CHP ve diğerleri hangi sıfatla arayacak ki? Gerek yok.
Daha fazla yorum görüntüle