Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yeni bir anayasaya ihtiyacı olduğunu vurgulayıp, 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıklamıştı. Medyascope yayınına konuk olan DEM Partili Meral Danış Beştaş, CHP lideri Özgür Özel'in, "Erdoğan'la menemen bile yapmam" çıkışına tepki gösterdi.

"Bunu söylemeyi doğru bulmuyorum" diyen Beştaş, "Anayasa değişikliğinde bir kişi üzerinden 'biz yokuz' demek 'biz seçimi kaybedeceğiz'in kabulüdür." diye konuştu.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Ers61 06.06.2025 12:26
    Yeni yapılacak anayasada da kemalist, ırkçı, atıflar olacaksa hiç yapılmasın daha iyidir. Anayasa toplum sözleşmesidir. Tarih olmuş herhangi bir şahsın ismine ve demode olmuş fikirlerine kesinlikle yer verilmemelidir. Günümüz şartlarına ve toplum gerçekliğine uygun bir anayasa yapılmalıdır.
  • Erkan 28.05.2025 10:39
    Chp vizyon ve misyon olarak bitik bir parti başına öyle bir adam geçti ki inanılır gibi değil adamın kapasite yok vizyon yok konusmayi dahi bilmeyen aciz bir adam chpnin başında düşünün medet umduklari sahtekar üç kağıtçı hırsız örgüt üyesi ama gel gelelim bunların hepsini başkasına yapıştırıp kendilerinin yapmasi bir o kadar düşündürücü.
  • Osman 28.05.2025 10:25
    Kur'an Anayasası TAM bize göre herkesin birlik olduğu ANAYASA nokta
  • ddd 28.05.2025 09:01
    doğru değerlendirme. zamanında sılhoo demirbaş bir kişi üzerinden değerlendirme yapıp "seni başkan yaptırmayacağız" demişti sonu belli.. siyaset kişiler üzerinden değil halka hizmet üzerinden yürümeli.
  • Vatandaş 28.05.2025 08:54
    Amatör lig takımının statlarında en fazla amigo olabilecek bir adamı parti genel başkanı yaparsan olacağı budur.
Daha fazla yorum görüntüle