Google'a ait Boston Dynamics şirketi, insansı robot Atlas'ın son versiyonunu tanıttı. ABD merkezli mühendislik şirketi Boston Dynamics'in geliştirdiği robotun tanıtıldığı video ise sosyal medyada tepkilere neden oldu. Yeni nesil Atlas'a tanıtım çekimlerinde "zulmedildiğini" savunan çok sayıda kişi, şirketi e-posta bombardımanına tuttu. Videoda, şirket binasından çıkan Atlas, karlar içindeki bir orman yolundan geçerek girdiği bir fabrikada, önce 4.5 kiloluk kutuları raflara yerleştirirken görülüyor. Ardından ise daha zorlu testlere tabi tutuluyor. Daha sonra da bir şirket çalışanı tarafından arkadan itilerek yere düşürülüyor. Atlas'ın bir önceki versiyonu, robot olimpiyatlarında birçok kez yere düşmüş ve her defasında vinçle kaldırılması gerekmişti. Bu durum da hem Atlas'ı hem de Boston Dynamics'i alay konusu yapmıştı.
Yorumlar 8 Yorum Var
  • vay be arkadaş 20.03.2016 19:43
    bir gün o robot yağmurda kalır akıllanır o adamın ağzını burnunu kırar ben diyim size,insnalrı öldüren işkence yapan bombalayanlar kendi elleriyle kendilerinin sonunu robotlarla getirecek ,ayda bulduğu robotu yapmaya çalışan insan sonunda terminatoru yapıp sülalesinin sonunu getirri diycem size :.)
  • zeki 19.03.2016 17:02
    Metal yığınına yapılanlara tepki gösteren zavallılar, Suriye'de, Filistin'de katledilen, zulme uğrayan İnsanlar için tepki göstersinler.
  • kenan 19.03.2016 15:51
    allah vergisimi yoksa insan vergisimi zallı nekadarda sabırlı ......:)))
  • kenan 19.03.2016 15:45
    az daha şansı zorlarsa dayağı yiyecek...:]
  • Aziz 19.03.2016 11:50
    Gelecekte tabi robotlar insanoğlunu yok eder :)))
Daha fazla yorum görüntüle