KAĞITHANE’de makas atarak ilerleyen motosikletli zincirleme kazaya neden oldu. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi 

Olay, dün akşam saatlerinde Seyrantepe TEM Otoyolu Hasdal yönünde meydana geldi. Makas atarak ilerleyen sürücü, hakimiyetini kaybettiği motosikletiyle bariyerlere çarparak TEM Otoyolu’na düştü. O esnada arkasından gelen diğer otomobiller, motosiklet sürücüsüne çarpmamak için ani fren yaparak durmak zorunda kaldı. Duramayan araçların arkadan çarpmasıyla zincirleme kaza meydana geldi. O anlar ise kaza yapan aracın içindeki vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Görüntülerde, makas atarak ilerleyen motosiklet sürücüsünün bariyerlere çarparak yere düştüğü, o esnada arkasından gelen araçların çarpmamak için ani fren yaptığı ve duramayan aracın çarpmasıyla zincirleme kazanın meydana geldiği görülüyor.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Felanca 01.06.2023 16:58
    geberse acınacak birisi değil. bu tür trafik teröristlerini tedavi ettirmek lazım
  • Karaoğlan 01.06.2023 15:41
    Bir motorcu olarak bu magandaların ehliyetini alın bir kaç yıl, yüklü para cezası. Onlar motorcuların yüzkarası.
  • Hacı Murat 01.06.2023 14:51
    Dersini almıştır umarım
  • kerim 01.06.2023 14:06
    buyur kendini bilmez cahil insanların yaptıkları alın teri ile kazanılan sucsuz insanların malına canına nasıl kast ediyorlar.yazık günah adamlar durup dururken kaza yaptı nediceksin simdi.
  • aksaray 01.06.2023 13:37
    aferin la motorcu iyi makas atmışsın. eğer sağ kaldıysan bundan sonra daha iyi makaslar bekleriz.
Daha fazla yorum görüntüle