9 günlük bayram tatili sırasında piknikçilerin Kartal'da bulunan Aydos Ormanı'na bıraktığı çöpler ve kaçak olarak dökülen moloz yığınları bölgede çevre kirliliğine neden oldu. Adeta çöplüğü dönen Aydos Ormanı'nın içler acısı hali ise havadan görüntülendi.

9 günlük bayram tatilinde piknik alanlarına akın eden vatandaşların çöplerini alanlara bırakması büyük tepkiye neden oldu. Çöp yığınlarının oluştuğu yerlerin başında ise Kartal'daki Aydos Ormanı oldu.

Tatili fırsat bilerek ormana gelen piknikçiler sorumsuzca çöplerin ormana attı. Piknikçilerin arkalarında bıraktığı çöp ve kaçak dökülen moloz yığınları bölgede kirliliğe yol açtı. Atılan çöpler tüm bölgeyi kaplarken Aydos Ormanı adeta çöplüğe döndü. Ormanlık alanda yaşanan bu çevre katliamı ise havadan görüntülendi. Görüntülerde Yol kenarlarına ve ağaç altına atılan evsel atıklar, karton kağıtlar, cam şişeler, naylon poşetler çevre kirliliğine neden olduğu görülüyor.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Adalet 29.08.2018 23:02
    İyiki müslümanız müslüman bi toplum olduğumuz halde pisis pis
  • Orhan şen 29.08.2018 18:58
    Ruhsuz insanlar dogaya saygısı olmayanın ormanda işi ne bunlar ormanida yakarlar cünki insanlra saygilari yok bunlara bole yerleri yasaklıyacâksın cöpünüde al git giderken bunlar iki ayaklı pis yaratıklar
  • zekha kol 29.08.2018 15:42
    hasbinallah subhanallah temizlik imandan gelir temizli imanın yarısıdır biz böyle bir dinin mensubuysak bu ne
  • fatih 28.08.2018 14:17
    herkes konuşuyor iki sözde ben edeyim yok yasaklansın yok şöyle yok böyle bırakın bunları hepimiz süperizde bunları kim yapıyor kardeşim, bozulduk maalesef her yönüyle bozuk bir millet olduk her işimiz böyle ne çevreye ne insana ne doğaya en önemlisi kendimize saygımız kalmamış, etrafımızdaki değiştirmeyi bırakıp önce kendimizden başlayalım sonra çocuklarımız ile devam etmeliyiz birlik beraberlik içinde olmadıktan sonra bir hiçiz Allahtan 15 temmuzda bir olaildikte oda bir kısmı gezici ve CHP zihniyeti hariç neyse çok konuştum işin özeti şu gerçek anlamda müslümanlar olursa hiç bir sorunumuz kalmaz!!!
  • RuHi 28.08.2018 12:59
    Bunu yapan yurdum insanı değil ha! Bunu yapan yabancıdır!
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek