Pakistan’ın başkenti İslamabad’da yerleşim bölgesine inen leopar, 4 kişiyi yaraladı.

Pakistan’ın başkenti İslamabad’da yerleşim bölgesine leopar indi. Leoparın insanlara saldırması sonucu 4 kişi yaralandı. İhbarlar üzerine bölgeye İslamabad Yaban Hayatı Yönetimi tarafından çok sayıda ekip sevk edildi. Çevredekiler tarafından çekilen görüntülerde, leoparın etrafta koşarak insanlara saldırdığı ve bir kişinin leopara silahla ateş ettiği görüldü.
Yetkililer, bölge sakinlerine evlerinden çıkmama çağrısı bulunurken, leoparın inşaat halindeki binaların içerisinde saklandığı belirtildi. Leoparın yerleşim bölgesine nereden geldiği henüz bilinmezken, leoparı yakalama çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Lütfü 17.02.2023 15:45
    Pakistan candır Türkiye Türk halkını severler bu ülke insanına mazallah birşey olsa sorgusuz sualsiz kapılarını ve yardımda bulunacak nadir bir iki ülkeden biri rabbim Pakistanlı kardeşlerimizi korusun
  • Kamil 17.02.2023 14:56
    Bazılarımız işkembeden sallıyor.Pakistan da %10 hiristiyan var.%30 civarında Caferi ve İsmaili karışık var (Bazıları Ya Allah deyince birileri de,'' Ya Hüseyin veya Ya Ali '' diyor). Avrupalılaşmışları da katarsak işin şekli değişir. Kendi basın yayınızda ki ''kader ''kelimesine saldıranlara ne diyeceksiniz?Kader/Ölçü sadece insanlar için değil ki bütün sonradan yaratılmışların kaderleri/yaradılışın ölçüleri var. Mağmanın,dağların,denizlerin kaderlerini ne yapacaksınız?
  • Ail 17.02.2023 12:47
    Suruden bir insan kapmaya calismis Acikmis zavalli Bi yemek veren olsaydi
  • Hakan 17.02.2023 11:59
    Türkiye'nin sokak köpekleri Hindistan'ın da sokak leoparları meşhurdur
  • Aytek 17.02.2023 11:55
    Onca zaman hindistan la beraber İngiliz sömürgesi olunca konuşma da ister istemez... Rabbim özümüze dönmeyi nasip etsin
Daha fazla yorum görüntüle