Kayalıklardan düşerek ayağı kırılan ve daha sonra ambulans helikopterle kurtarılan Çoban Şükrü Şengül "Allah devletimize de zeval vermesin helikopterle beni buraya taşıdılar. Hastanede de çok iyi hizmet ve ilgi görüyorum” dedi.

Van'ın Bahçesaray ilçesinde kayalıklardan düşerek ayağı kırılan ve daha sonra ambulans helikopterle kurtarılan çobanın Van Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisi devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından "Bahçesaray kırsalında yüksekten düşerek ayağı kırılan Çoban Şükrü Şengül kardeşimizi Ambulans Helikopterle hastaneye kavuşturmuştuk. Kaza sonrasında acıdan ağladığını söylüyor, şimdi arkadaşlarımızın ilgisinden gözleri yaşarmış. Geçmiş olsun Şükrü kardeş." sözleriyle paylaştı.

"ALLAH DEVLETİMİZE DE ZEVAL VERMESİN"

Adana’da yaşadığını ve çobanlık yapmak için Bahçesaray’a geldiğini anlatan Şükrü Şengül ise yaylada koyunları otlatırken bir kaza yaşadığını belirterek, “Kaza sonucu ayağımın kırıldığını fark ettim ve acıdan çok ağladım. Daha sonra hayvanların sahibine telefon açtım. Allah devletimize de zeval vermesin helikopterle beni buraya taşıdılar. Tedavi olduğum hastanede de çok iyi hizmet ve ilgi görüyorum” diye konuştu.

Hizmetten dolayı duygu dolu anlar yaşayan küçükbaş hayvanların sahibi de telefon açtıkları gibi helikopterin olay yerine gelerek yaralıyı hastaneye taşıdığını kaydetti.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • ziyaretçi 14.06.2023 14:38
    Van depremde yıkılınca devlet yeniden imar etmişti ama oylar nereye gitti seçim sonuçlarına bakın.
  • Kizilelma 14.06.2023 14:38
    Durmak yok hizmete devam
  • Kayı Boyu 14.06.2023 14:28
    Ey gidi ey, nereden nereye. Bir zamanlar elin Hollanda kısı İt takımının suni olarak yükselttiği kira, market ve otomobil fiyatlarına bakarak ekonomiyi, ülkenizi değerlendirmeyi. Asgari ücretin yıllara göre alım gücüne bakın. 2001=120 dolar, 2023 =386 dolar.
  • Kayı Boyu 14.06.2023 14:26
    Ey gidi ey, nereden nereye. Bir zamanlar elin Hollanda kısı, Almanı aynısını yaparken imrenirdik. Şimdi Amerikada, Almanyada, Hollanda, Danimarka da her şey parayla. Böyle bir helikopter kaldırmak artık Batı ülkelerinde güç ister, binlerce dolar ister. Türkiyede ise bedava. Kıymetini bilin.
  • Reşo 14.06.2023 14:11
    Allahım devletimize milletimize zeval vermesin inşallah. Nice güzel yıllara
Daha fazla yorum görüntüle