TOBFED’in düzenlediği 3.Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi siyaset, iş ve sanat dünyasını buluşturdu. Gelecek Elimizde ödülleri üçüncü kez sahiplerini buldu. Şarkıcı Haluk Levent’te katılımcılar arasındaydı. Küresel ısınmaya karşı Sürdürülebilir Geleceğin altını çizen Levent, İsrail’in Gazze’ye yönelik işgali hakkında haber7.com’a önemli açıklamalarda bulundu. 
 

SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK NEDEN ÖNEMLİ KÜRESEL ISINMAYA KARŞI?

Biraz önce uçaktaydım 1 saat önce hiçbir şey olmayacağına dair meteoroloji raporu var mesajda; 1 saat sonra havada binlerce kilometrelik kümelenmeler var. Şimdi küresel ısınmaya baktığımızda etkileri artık hayatımızın her yanını etkiliyor. Eskiden ben Adana’ya giderdim yazın havalar çok sıcak olurdu şimdi baharda bile gidemiyoruz. İşte sürdürülebilir geleceğe yönelik çok çalışmalar yapmak lazım.

İSRAİL’İN, GAZZEYE İŞGALİ HAKKINDA NELER DÜŞÜNÜYORSUNUZ? 

Gazze için gece düzenledik tüm sanatçı arkadaşlarımız ile beraber. Bizler Yahudi toplumuna karşı değiliz böyle bir algı var. Bizler Musevileri kardeşlerimiz olarak görüyoruz. Dünyada beraber yaşayabiliriz. Bizler İsrail Hükümetinin yayılmacı ve Siyonist politikasına karşıyız. İnsanları öldüren kendinden başka hiçbir sınır tanımayan bu politikaya karşıyız ve bu politikanın karşısında olacağız. Düşünün 2 ay içerisinden 8 bin bebek öldü. Yanı başımızda şuan belki de bu ağır lobilerin ve algı yönetiminden dolayı insanlar hala sokakta bile birbirlerinin farkına varamıyor. Bakın Hitlerin yaptığı soykırım gibi anılacaktır bu soykırım bunun önüne kimse geçemeyecek. Tarih bunu yazacaktır. Hitler bunu yaptıkları zaman toplumlar belki o dönemin olanakları ile sesini duyuramıyordu ama burada şuan bir saniyede ulaşabileceğimiz internet var. Şuan bu insanların tepki göstermesi gerekiyor.
 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Fatih34 22.12.2023 18:26
    Gazze için sessiz... Bunun tayfası sessiz suskun...
  • atıf 22.12.2023 17:51
    Yeni mi aklın başına geldi riyakar
  • Zafer 22.12.2023 16:52
    Haluk senin mahalleye söyle onları. Boykot kıran da onlar, Filistinlilere hakaret edenler de hep sizin mahalleden.
  • Ali meşe 22.12.2023 16:49
    70 gün sonramı gazze aklına geldi zalimlerin mallarını almayın yeter
  • Mali 22.12.2023 16:27
    Bilerek itrail ürünlerini alıp kulanyorsa obebeklerin hesabını alah ondan sorsun sıtarbaktsnda kim kahve ve herhangi içecek içerse ona zıkım zehir olsun
Daha fazla yorum görüntüle