Adana’da bir hasta, tartıştığı doktora yumruk attı. O anlar saniye saniye görüntülenirken, saldırgan hastane polisi tarafından gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi'ndeki Seyhan Devlet Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre hastanenin acil servisine gelen Bekir G.(50), görevli Doktor Hüseyin D. (30) ile kendisi ile ilgilenmediği gerekçesiyle tartıştı. Tartışma devam ederken Bekir G., koltukta oturan doktora birden yumruk attı. Yaşananlar saniye saniye görüntülenirken, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli hastane polisi olaya müdahale edip şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheli ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, doktor ise acil serviste tedavi altına alındı.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Aferin 16.02.2024 16:25
    Goygoyu seviyoruz milletçe!
  • öneri 16.02.2024 15:39
    devlete ait sağlık merkezlerinde doktora saldıranların 5 yıl devlet hastanelerinden hizmet alması yasaklanmalı.parasını verip özelden hizmet alsınlarç çok yüksek tazminat ödemeleri ve en az 1yıl hapis yatmaları sağlanmalı. bu sorun çözülmüyor arkadaş cezalar ağırlaştırılmalı.
  • Öz Misafir 16.02.2024 14:24
    Ha boğazı ağrıdığı için ambulans çağıran adi, ha doktora yumruk atan bu adi. Birbirlerinden farkları yok. Amerikadaki hukuk sistemini getirin de rahat bir nefes alalım.
  • misafir 16.02.2024 13:05
    yumruk atabilecek kadar sağlıklı olduğuna göre acil durumu olan bir hasta değilmiş demekki. acilleri boşuna meşgul eden çok maalesef