Kağıthane’de bir kadın sürücüyü selektör yaparak uyaran adam dehşeti yaşadı. Selektör yakan şahıstan rahatsız olan kadının eşi, sürücüyü evinin önüne kadar takip etti. O anlar ise cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, dün saat 09.30 sıralarında Kağıthane Talatpaşa Mahallesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde işten çıkan Eyüp A., evine gitmek üzere aracıyla yola koyuldu.

Sürücü cadde üzerinde seyrettiği esnada 34 TE 2561 plakalı otomobilin sürücüsü kadın, sinyal vermeden sokaklara dönüş yaptı.

Birkaç kez bu şekilde dönüş yaptığı için arkasından seyreden Eyüp A., kadına selektör yaptı.

“Eşime neden selektör yaptın”

Ardından kadının önüne geçen sürücü evine doğru devam etti.

Sürücü Eyüp A., evinin önüne gelip aracını park ettiği esnada kadının eşi aracıyla yanına geldi. Araçtan inen adam, Eyüp A. ile “eşime neden selektör yaptın” diyerek tartışmaya başladı.

Tartışma esnasında iddiaya göre adam, Eyüp A.’yı tehdit ettikten sonra ayrıldı. İlginç olay kameralara yansırken, taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Naim 29.02.2024 00:12
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Şeriat isteriz. ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ. ALLAHIN RIZASINI, HOŞNUTLUĞUNU, SEVGİSİNİ VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA KAVUŞMAK İSTERİZ... ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN DOSTLUĞUNU KAZANMAK İSTERİZ. ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIN HUZURUNDA OLMAK İSTERİZ.
  • Haluk 20.02.2024 19:03
    Ahlak kalmamış, Bitmiş artık. Eğitim şart .
  • konuk 20.02.2024 14:10
    bu ne ya şimdi hem sinyal verme hem de niye selektör yaptın de, kadın sürücüysen kim olursan ol sinyal vereceksin, böyle saçmalık olmaz sonra kocanı adamın üzerine gönder, trafik kurallarını bilmiyorsan çıkma o zaman yola
  • İlaççı 20.02.2024 14:04
    Hasta acizler...
  • Yaşar 20.02.2024 13:39
    Yalan yanlış sosyal medyaya devam daha çok görecegiz bu tipleri
Daha fazla yorum görüntüle