İstanbul'da metroda tartışan iki kadın birbirine girdi. Kadınlardan birinin tokat atmasının ardından ortalık karıştı. O anlar ise cep telefonu kameraları tarafından anbean kaydedildi.

İstanbul'da bayram tatili dolayısıyla toplu ulaşımda büyük bir yoğunluk var. Bu yoğunluktan kaynaklı bazen vatandaşlar arasında gerginlik çıkıyor bazen de bu gerginlik kavgaya dönüşüyor.   

Tartışma sonucu çıkan kavgalardan biri; Üsküdar-Samandıra Merkez Metro Hattı'nda yaşandı. Metroda yolculuk eden iki kadın arasında nedeni bilinmeyen bir şekilde tartışma çıktı.

TOKAN ATINCA ORTALIK KARIŞTI...

Yan yana oturan kadınlardan biri diğerine tokat atınca olanlar oldu. Saniyeler içinde ortalık karıştı. Bir anda birbirlerine saldıran kadınları metrodaki diğer vatandaşların araya girmesiyle ayrıldı. 

"BIRAKIN DALSINLAR BİRBİRLERİNE"

Öte yandan metroda bulunan bir vatandaşın ise "Bırakın dalsınlar birbirlerine" ifadelerini kullanası dikkatlerden kaçmadı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Bozkurt 13.04.2024 14:26
    Kadına ağır bir yaptırım uygulanmalı . Ne o öyle herkes herkesle kavga mı edecek otobüste tokatlı yumruklu. Konuşma üslubu ogretilmeli
  • Hasan 13.04.2024 14:24
    iyi ki biri açık biri kapali deyil. İşler yanlış yerlere çekilmemiş .bildiğin normal kavga
  • Muhsin 12.04.2024 19:34
    Kadınlarin şerrinden, erkeklerin şerrinden, şeytanların ve cinlerin şerrinden, ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHA SIĞINIRIM...
  • Ali 12.04.2024 19:21
    Bırakın kavga etsinler, kadın hakları var.
  • German 50 12.04.2024 18:39
    Edep yahu
Daha fazla yorum görüntüle