ABD açık açık söyledi! Türkiye doğalgaz aramasın

Geçtiğimiz günlerde iki uçak gemisini Akdeniz'e yollayan ABD, bölgede kendisinin her isteğini yerine getiren Güney Kıbrıs'ı koruma çabasına girdi.

ABD açık açık söyledi! Türkiye doğalgaz aramasın
ABD açık açık söyledi! Türkiye doğalgaz aramasın
GİRİŞ 06.05.2019 09:26 GÜNCELLEME 06.05.2019 09:26
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Margan Ortagus, Türk gemilerinin Doğu Akdeniz'deki hidrokarbon arama faaliyetlerine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

 

 

"BU ADIM PROVOKATİF"

Margan Ortagus, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "ABD, Türkiye'nin, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin (Güney Kıbrıs Rum Yönetimi) münhasır ekonomik bölge olarak tanımladığı alanda sondaj faaliyetlerini yapma niyetini duyurmasından derin kaygı duyuyor. Bu adım oldukça provokatif ve bölgede tansiyonu artırma riski taşıyor. Türk yetkililerini bu faaliyetleri durdurmaya ve tüm tarafları itidale davet ediyoruz."

 

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin gerekli adımları attığını ve KKTC’nin ruhsat verdiği alanlarda sondaj ve araştırma gemilerinin faaliyetlerine başladığını söylemişti.

YORUMLAR 123
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    TURŞUYU KİM SATACAK ? Hoca eşeğine yükleyip Turşu satmaya gidiyormuş. Bir gün olsun Hoca şöyle gönlünce "Turşu.." diye bağıramamış. Ağzını açtığı anda eşeği de ağzını açmış "Aİİİİ Aİİİİİ" diye anırmaya!.. Bir gün, Hoca yine turşu satmaya çıkmış. Bir sokağın başına gelip, "Turşu.." diye bağıracak olmuş. Eşek her zaman olduğu gibi yine ağzını açıp baslamış anırmaya. Hoca´nın sinirleri iyice gerilmiş. Bir "Lahavle!" çekip eşeğin kulağına eğilmiş. "HEY UZUN KULAK ! (ABD/İngiltere?) " demiş. "TURŞUYU SEN Mİ SATACAKSIN YOKSA BEN Mİ?"
    Cevapla
  • hakan yigit 4 yıl önce Şikayet Et
    abd nin butun hareketleri turkiyeyi isgal etme planidir. 1973 ten beri sadece buna odaklandilar. turkiyenin 20 dunya devletinin karsisinda durmasi cok zor. o yuzden etrafimizdaki butun yerleri domine etmeliyiz
    Cevapla
  • kaptan44 4 yıl önce Şikayet Et
    sen dibimizde pkk ypg yi kurarken provakatif olmuyor hassasiyet olmuyor da bumu provakatif oluyor yerse ülkemde şu anda abd ile bir ekonomik savaş çıkarsa ulan soğan ekmek yer yine onlara eyvallah etmem edene de kulluk etmem çünkü onlar kulakulluk edenlerdir sıcak savaş ise Allahın dediği olur ya sonu slamet ya şehadet ötesimi var var diyeninde yolu açık olsun
    Cevapla
  • Derviş 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ülkemizde hacı hoca düşmanlığı varken hiçbirşey düzelmez
    Cevapla
  • Umk44 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçak devlet dünyanın kanını içmekte heryeri haraça bağlamış bu zamanın firavunlarına Nemrut’larına bir İbrahim ve bir Musa gerekli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle