Benzine 10 günde ikinci zam geldi

Akaryakıt fiyatlarına bugün geceyarısından geçerli olmak üzere 9 kuruş zam geldi...

Benzine 10 günde ikinci zam geldi
Benzine 10 günde ikinci zam geldi
GİRİŞ 10.08.2012 17:10 GÜNCELLEME 10.08.2012 17:54
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ham petrol fiyatlarındaki artışa paralel olarak benzinin litre fiyatına 9 kuruşluk zam yapıldı. Reuters'ın bir sektör kaynağından aldığı bilgiye göre zam bu geceden itibaren geçerli olacak. Zam sonrasında benzinin litresi İstanbul'da 4,48, Ankara'da 4,49 TL'ye çıkacak. Benzin fiyatları son olarak 31 Temmuz'da 8 kuruş zamlanmıştı.

YORUMLAR 20
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    benzin zamları. gıdadan,beyaz eşyaya,ulaşıma ,tarıma vs ye kadar herşey benzine bağlı olduğuna göre ,benzine zam herşeye ufak ufak zam gelmesi demektir. öyle ya,tarımcılıkta traktör,tarla sulama motorları,nakliye araçları benzinle işliyor.beyaz eşyada nakliye araçları benzinle,ulaşımda toplu taşıma araçları benzinle gidiyo. yakında bu benzin zammı hepsini etkiler.zamları koyarlar gizli gizli.ufaktan ufaktan.
    Cevapla
  • necdet kızılırmak 11 yıl önce Şikayet Et
    . benzin fiyatları son olarak 31 temmuz'da 8 kuruş zamlanmıştı.. indirim olursa 3-5 kuruş, zam 9-12 kuruş, petrol 150 dolar olduğunda benzin bu kadardı şimdi 112 dolar aynı fiyat kimi kandırıyorsunuz, fark herhalde bütçeye yama oluyor, istasyonlar azalan kârdan şikayetçi, hikayedeki gibi bizi biri, dövüyor ama kim !!!
    Cevapla
  • yorumlu yorum 11 yıl önce Şikayet Et
    ....... metropol şehirde vatandaş ulaşımı araba ile değil katır la mı yapacak.benzine 10 gün arayla zam yapılsa da vatandaş yine arabaya da benzine de devam eder ancak bu hükümetle devam edermi bilmem..
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    zammı sevenler varmış. iyi sevmeler
    Cevapla
  • Cemil İPEKÇİ 11 yıl önce Şikayet Et
    ben bu hükümeti seviyorum yaw.... ben bu hükümeti seviyorum yaw...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle