Metin Oktay Fenerbahçe hayranıydı

Galatarasaray'ın efsane golcüsü ve Türk futbolunun taçsız kralı Metin Oktay meğer Fenerbahçe sempatizanı imiş ve sarı Lacivertli formayı giymeyi çok arzu ediyormuş.

Metin Oktay Fenerbahçe hayranıydı
Metin Oktay Fenerbahçe hayranıydı
GİRİŞ 10.09.2007 08:05 GÜNCELLEME 10.09.2007 08:05
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

81 yaşındaki işadamı Rıdvan Özdin hatıralarını yazdığı kitapta ilginç bir futbol sempatizanının gözler önüne seriyor. 10 Kasım'da yayınlanacak kitapta ilgili konuşan Özdin, Metin Oktay7ın Fenerbahçe aşkını Sabah7a şöyle anlattı.


Metin Oktay G.Saray ve Milli Takım'da oynadığı en parlak günlerinden birinde Rüştü Dağlaroğlu'nu ziyarete gelir. Dağlaroğlu ziyaretten çok memnun olur ama bir taraftan da merakını yenemez. 'Hayrola bir arzun mu var?' Metin cevap verir 'Yıllardır GS'de oynuyorum ama Fenerbahçe sempatizanıyım. Özel bir maçta F.Bahçe forması ile sahaya çıkmak ve oynamak istiyorum.' Sonra bu gerçekleşti.

YORUMLAR 68
  • Agah Kanlıcalı 16 yıl önce Şikayet Et
    Düzelti. \"Benim de söyleyeceklerim var\" başlıklı yazılarımın bir yerinde geçen \"Abi ben İzmir\'deyken yani İzmirspor\'da oynarken Fenerbahçe\'yi mi tutuyordun?\" cümlesi, \"Abi sen İzmir\'deyken yani İzmirspor\'da oynarken Fenerbahçe\'yi mi tutuyordun?\" şeklinde olacaktır. Düzeltir, özür dilerim.
    Cevapla
  • Agah Kanlıcalı 16 yıl önce Şikayet Et
    Benim de söyleyeceklerim var. ve bir taraftan da \"Sen bizim ağlarımız yırtmıştın, keşke yaşasaydın da yine bizim ağlarımızı yırmaya devam etseydin\" diyordum. İşte benim Metin Oktay\'la ilgili olarak söyleyeceklerim bu belirttiklerimden ibarettir, saygılarımla.
    Cevapla
  • Agah Kanlıcalı 16 yıl önce Şikayet Et
    Benim de söyleyeceklerim var. Fenerbahçe\'yi mi tutuyordun?\" sorusunu kendisine yönelttim. Rahmetli yine hiç konuşmadan ve de gülümseyerek omuzuma bir iki defa hafifçe vurup beni gönderdi. Sonra o elim kaza oldu ve ben Metin\'in cenaze namazını kılmak için Fatih Camii avlusuna gittim ve cenaze töreninden sonra eve döndüğümde televizyona program harici konan, rahmetlinin Gönül Yazar ve Ayten Kaçmaz (Gökçer)\'la birlikte oynadığı \"Taçsız Kral\" filmiyle aniden karşılaşınca bir boşaldım bir boşaldım ki sormayın. Bir taraftan hüngür hüngür
    Cevapla
  • Agah Kanlıcalı 16 yıl önce Şikayet Et
    Benim de söyleyeceklerim var. cesaret edemeyerek yanından uzaklaşıyordum ki sıradan birinin Metin\'in yanına yaklaşarak bir adres sorduğunu gördüm ve gördüğümde de \"Yahu kendisini tanımayan bu adamın Metin\'le konuşmak hakkı varsa o hak Metin\'i tanıyan biri olarak bende haydi haydi olmalı\" diyerek Metin\'in yanına gittim ve \"Metin abi sana bir şey sormak istiyorum\" dedim. Hiç konuşmadan gülen gözlerle bana baktı ki onun hiç konuşmadan gülen gözlerle bana baktığını görünce de \"Metin Abi ben İzmir\'deyken yani İzmirspor\'da oynarken
    Cevapla
  • Agah Kanlıcalı 16 yıl önce Şikayet Et
    Benim de söyleyeceklerim var. oynayın\" demiş. O zaman Galatasaraylı yöneticiler durumun ciddiyetini kavramış ve duruma okey vermişler ki işte Metin\'in 10 dakikalığına Fenerbahçe, Can\'ın da yine 10 dakikalığına Galatasaray forması giyme hadisesi bu şekilde gerçekleşmiş. Bunlar Eşref Aydın\'dan duyduklarım. Şimdi de aynı konuda benim başımdan geçen bir olayı aktaracağım. Bir gün akşam mesai saati bitiminde işyerinden çıkmıştım ki karşımda taksi bekleyen Metin Oktay\'la rastlaştım. Tabii hemen aklıma bu işi kendisine sormak geldi ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle