Gerçek çarpışan arabalar / Video

Lunaparkların en ilgi çeken bölümlerinden biri de çarpışan arabalardır. Peki siz hiç gerçek otomobilleri birbiriyle lunaparktaki gibi çarpışırken gördünüz mü.. Tıklayın görün:

Gerçek çarpışan arabalar / Video
Gerçek çarpışan arabalar / Video
GİRİŞ 06.10.2007 12:15 GÜNCELLEME 06.10.2007 12:15
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Aynı reklamın Çin malı otomobillerle çekilmesi mümkün mü bilinmez ama Renault'un kendi modellerini birbiriyle çarpıştırdığı bu reklam insana ister istemez lunaparkları hatırlatıyor..






YORUMLAR 17
  • bayram özçelik 16 yıl önce Şikayet Et
    ıspat. herhalde renault arabalarını satamadıda reklam yapmaya çalışıyo veyada şöyle olabilir renaultu sevmeyen biri arabalarının ne kadar kötü olduğunu ıspatlamaya çalışıyor olabilir
    Cevapla
  • Ümit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu reklamda Renault’un sağlam olduğunu gösteriyor en baş kısımda son yerde görürsünüz farkettiniz mi?
    Cevapla
  • ismail kılınç 16 yıl önce Şikayet Et
    ne bu?. valla ben anlamadım ne yanı!! neyı kanıtlamaya çalışıyorlar...
    Cevapla
  • Nedim DUĞANCI 16 yıl önce Şikayet Et
    ismini yazamayan Akustik.... Sorun tüm yabancı ülkeleri ve malları eleştirmek değil, sadece sana kin duyguları besleyen bir milletin ürünlerini satın almamak. Yoksa ne güzel Japon arabaları var, Kore arabaları var, Alman arabaları var. Mesela renault kendini parçalasa, bir Toyota kalitesinde araç üretemez (Dünyanın en çok satılan model aracı Toyota Corolla\'dır ve tüm dünyada 17 milyon adet satmış. Marka değil, tek bir model). Bu yüzden her eleştirene feryat figan edeceğine kim ne demiş, neden demiş önce bir öğren.
    Cevapla
  • yusufbayraktar 16 yıl önce Şikayet Et
    çok güvenli arabalar. Adamların hakkını vermek gerekir.Bu ülkede en çok satan marka. Demekki Türkiyenin o MUHTEŞEM yollarına tek dayanan araba reno. Ayrıca bilgisayar oyunu değil bu görüntüler.gerçekk.
    Cevapla
  • Akustik... 16 yıl önce Şikayet Et
    Anca eleştirin. yok reno arabamıymış, yok fransa bilmem ne yapıyormuş. Ya arkadaşlar sizin boğaziçi- odtü mezunu cok bilmiş, halkı hakir görüp orda burda şura mezunuyum deyip hava atıp, ilk fırsatta parayı görünce yurtdışına kaçan \'beyin\'leriniz sadece bi clıo yu yapsında görelim. Bir hadis meali. \"kişi birini eleştirecekse kendiside en az onun kadar olsun öyle eleştirsin\" senin kendine ait tek bir bilgisayar Ram parçan bile yok kalkmışın onu bunu eleştiriyon. Samsung bile 1969 da kurulmuş durumu ortada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle