Telekom'dan sabit ücret açıklaması

Türk Telekom uyguladığı sabit ücret konusunda çıkan haberlere, yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Telekom'un açıklamasında, alınan kararın geçerliliğin olmadığı ve ..

Telekom'dan sabit ücret açıklaması
Telekom'dan sabit ücret açıklaması
GİRİŞ 25.01.2008 17:45 GÜNCELLEME 25.01.2008 17:45
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Türk Telekom, sabit ücret aleyhindeki Tüketici Hakem Heyeti kararının bir yargı kararı olmadığını belirterek, “Türk Telekom bir yargı kararı niteliği taşımayan Hakem Heyeti kararının iptali için yeni bir dava açmıştır. Yasal süreç devam etmektedir” dedi.


Türk Telekom uyguladığı sabit ücret konusunda çıkan haberlere, yaptığı açıklama ile yanıt verdi. “Haberlerde sözü geçen Tüketici Hakem Heyetleri, Anayasa Mahkemesi’nin kısa bir süre önce açıklanan kararına göre mahkeme niteliğinde değildir” denilen açıklamada, sabit ücret aleyhindeki Tüketici Hakem Heyeti kararı bir yargı kararı olmadığına dikkat çekildi.


Telekom, daha önce de benzer nitelikte hakem heyeti kararları verildiğini ancak tamamına Türk Telekom tarafından yapılan başvurular sonucunda mahkemeler tarafından iptal edildiği kaydedildi. Açıklamada, “Basında yer alan son tüketici hakem heyeti kararı ile ilgili de gerekli başvurular ilgili mahkemelere yapılmıştır. Türk Telekom bir yargı kararı niteliği taşımayan Hakem Heyeti kararının iptali için yeni bir dava açmıştır. Yasal süreç devam etmektedir” denildi.

YORUMLAR 48
  • ilyas egemen 16 yıl önce Şikayet Et
    HAKSIZ KAZANÇ. Hızmet vermedıgın bır şeyın ücretı olurmu sabıt ücret adı altında hırsızlık yapıyorsunuz. Dıyorsunuzki gece telefon eyle, sacmalıga bakarmısın ben telefon sapıgımıyım gece telefon etme mecburıyetındemıyım. Bu sacmalıga bırısı dur demelı. Tüketıcı hakem heyetını tanımıyorsun nedemek sen kimi tanırsan onu soyleda senı ona şıkayet edelım. Haksız kazancı bırakasın.
    Cevapla
  • MUSTAFA VARICI 16 yıl önce Şikayet Et
    bir telefonum bile yok!!!. telekom milleti resmen dolandırıyor adsl alıyorum aylık 29 ytl iyi de kardeşim sen bana adsl vermek için teli bağlamak zorundasın evimde telefonum olmadığı halde 11 ytl fatura ödüyorum havadan yere insaf be yauu.hükümete tek kızdığım nokta burası telekom tekel bayiine döndü ya rekabet serbest olacaktı meydanı bir tek telekom a bırakmayacaklardı ya da özelleştirmeyeceklerdi.telekomun şuan verdiği hizmetler çağ dışıdır.cumartesi gidip pazartesi gelen bağlantılar haala devam ediyor.yazık bu millete gerçekten
    Cevapla
  • ahmet çolakoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    Muhteva.... Telekom\'dan sabit ücret açıklaması ifadesinden sonra 4 paragraf var ve hepsinde aynı bilgi yer alıyor.Editör Bey yakışmıyor ama... Ayrı ayrı paragraflarda aynı ilgiyi okumak insanı sıkıyor.Niye yapıyorsunuz bunu? Yer doldurmak için mi?
    Cevapla
  • Timur Bali 16 yıl önce Şikayet Et
    sabit ücret. ögcen yıla kadar bu sabit ücreti devlet cebe indiriyordu şimdi patron düzen değişti sömürü değişmedi.
    Cevapla
  • ahmet ocak 16 yıl önce Şikayet Et
    . bu ay sadece hasteneden randevu aldım 11 ytl geldi. sözde telekom resmen vatandaşları soyuyor ben ttkazık firmasınada kazıktelekom da bizden aldıkları haksız kazançları helaL etmiyorum artık ttkazık şarkısını söyleye söyleye bıktım bir iki hattımız vardı iptal ettirdik işte şarkım. ttkazık tete kazık tete temizkazıkinternet evet kazıkadsl de 2 ay bedava üyelik(ama sözde)kazık telekoma hakkım zehir zıkkım olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle