EGO otobüsleri havaalanı seferinde

EGO otobüsleri, Esenboğa Havaalanı seferlerine 15 Mart’tan itibaren yeniden başlıyor.

EGO otobüsleri havaalanı seferinde
EGO otobüsleri havaalanı seferinde
GİRİŞ 05.03.2008 10:28 GÜNCELLEME 05.03.2008 10:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Esenboğa Havaalanı ile kent merkezi arasında her yarım saatte bir sefer yapacak olan EGO otobüslerine, 2 tam bilet karşılığı özel bastırılan biletlerle, ya da tam biletle 2 kez basılarak binilebilecek.


Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında oybirliği ile alınan karara göre, geçen yıl uygulamaya başlanan ve daha sonra durdurulan seferler, 15 Mart Cumartesi günü itibarıyla yeniden başlıyor.
EGO Genel Müdürlüğü yetkilileri, Esenboğa Hava Limanı’nda durak sorunları nedeniyle daha önceki seferleri durdurmak zorunda kaldıklarını, Ulaştırma Bakanlığı’nın sorunları çözmesi nedeniyle Hava Limanı’na yeniden sefer başlatma kararı aldıklarını belirttiler.


Esenboğa Hava limanı’na sefer yapacak EGO otobüslerinin izleyeceği güzergah ve duraklar şöyle:


“Güzergahlar:
Esenboğa Havaalanı – Havaalanı Yolu – Dışkapı İrfan Baştuğ Caddesi – Samsun Devlet Yolu – İskitler Caddesi – Konya Yolu – AŞTİ – İnönü Bulvarı – Bakanlıklar – Atatürk Bulvarı – Kızılay – Sıhhiye – Opera – Ulus – Çankırı Caddesi – Dışkapı – İrfan Baştuğ Caddesi – Havaalanı Yolu – Esenboğa Havaalanı.
Duraklar:
Esenboğa Havaalanı – Ülker Kavşağı – Pursaklar – Hasköy Dörtyol Kavşağı – Hasköy Yüncüler Durağı (Altınpark yanı) – Ulus – Bakanlıklar – İnönü Bulvarı – Ulaştırma Bakanlığı.”


(ANKA)

YORUMLAR 2
  • Ahmet Yiğit TÜRKELİ 16 yıl önce Şikayet Et
    Darısı diğer illerin başına.. Geçen yıl İzmir Adnan Menderesten şehre kadar gece bi taksiye bindim ve Adnan Menderes havaalanını son görüşüm oldu çok şükür.Bir dahada orayı kullanmadım ve kullanmam.Ayrıca Antalya da aynı durumda.Minibüsün 2 ytl ye gittiği yol için havaş a 12 ytl bayılıyorsun.Belediye koysun terminallere kadar alsın 5 ytl.
    Cevapla
  • seniha kazancı 16 yıl önce Şikayet Et
    . havaşa havadan 10 ytl vermekten iyidir geç kalınmış bir karar
    Cevapla