1100 parçası yenilendi, daha sportmen oldu

Alman üretici Mercedes’in bir önceki C-Serisi ile birlikte piyasaya sunduğu Sports Coupe modeli, 1100 parçası yenilendikten sonra CLC adını aldı.

1100 parçası yenilendi, daha sportmen oldu
1100 parçası yenilendi, daha sportmen oldu
GİRİŞ 28.04.2008 20:39 GÜNCELLEME 28.04.2008 20:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye’de de kısa sürede beğeni kazanan yeni C-Serisi’nin sportmen ruhlu kardeşi, 2009 yılında ülkemizde satışa çıkacak.

Kompakt boyutları ve kaslı hatlarıyla C-Serisi’nin Sedan kardeşinden daha sportif duran yeni CLC’de en önemli yenilikler arasında S, CL ve C serilerinden esinlenilerek tasarlanan ön bölüm varb Tamponlarındaki hava iri girişleri sayesinde daha saldırgan görünen aracın arka bölümündeyse eskisinden tamamen farklı stop lambaları kullanılmış. Arka bagaj üzerindeki spoyler artık yer almazken, LED teknolojili üçüncü stop lambası arkada geniş bir yer kaplamış.

Spor paketi de olacak
İç bölümünde pek çok unsuru C-Serisi Sedan’dan alan CLC’de bilgi ve eğlence sistemlerine önem verilmiş. Nitekim müzik sistemine günümüzde kullanılan kullanılan iPod, taşınabilir bellek ve diğer sistemleri bağlama imkanı var. Sportif koltuklar ve aracın iç mekanındaki bir çok detayda kullanılan alüminyum süslemeler aracın diğer dikkat çekici unsurlarından.
CLC’nin kaputunun altında dördü benzinli toplam 6 motor seçeneği yer alıyor. Araçta 122 ve 150 HP güçlerindeki dizellerin yanı sıra güçleri 143 ile 272 HP arasında değişen dört benzinli motor alternatifi var. Aracın sportif imajını destekleyecek nitelikte çeviklik dozu yüksek direksiyon sistemiyle (direct-steer) donatılan aracın, bir de daha fazla sportiflik arayanlara özel “spor paket”i mevcut. Bu pakette 18 inçlik jantlar, geniş tabanlı lastikler, içi siyah çerçeveli farlar, alçaltılmış spor süspansiyon ve deri direksiyon gibi unsurlar bulunuyor.

YORUMLAR 2
  • emin yaşar 15 yıl önce Şikayet Et
    dalga geçer gibi. bu ülkede bu tip haberlere oldum olalı sinir olmuşumdur bu ülkede bu arabayı alacak 100 kişidir sanki herkezin yıllık geliri 1000 milyar mış gibi haber yapıyorlar
    Cevapla
  • ziya altınar 15 yıl önce Şikayet Et
    Süper ya.... Parçalarının yenilenme sayısının 1000 inin üzerinde olması çok güzel...Sonuçta 4 basamaklı bir rakamdan bahsediyoruz. Öylesye fazla vakit kaybetmemeli hemen satın almalıyız.
    Cevapla