HalkBank 0,89 faiz oranı 30 bin TL İhtiyaç Kredisi veriyor! Kredi başvuru şartları neler?

HalkBank mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanması adına İhtiyaç Kredisi verecek. 0,89 faiz oranları ile 30 TL'ye kadar kredi imkan sunan banka, ev gereçleri alacak tüm vatandaşlar tarafından başvurulabilecek. İşte Sosyal Hayatı Destek Kredisi başvuru şartları ve tüm detaylar...

HalkBank 0,89 faiz oranı 30 bin TL İhtiyaç Kredisi veriyor! Kredi başvuru şartları neler?
HalkBank 0,89 faiz oranı 30 bin TL İhtiyaç Kredisi veriyor! Kredi başvuru şartları neler?
GİRİŞ 26.08.2020 17:30 GÜNCELLEME 26.08.2020 17:31

HalkBank 0,0,89 faiz oranları ile 30 bin TL'ye kadar birçok ihtiyaca yönelik ihtiyaç kredisi veriyor. Banka müşterilerine özel mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanması adına sunulan Sosyal Hayatı Destek Kredi paketi kapsamında, başta düğün yapmak isteyen veya evini yenilemek isteyen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile sunulacak. Peki HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen detaylar

26 Ağustos Altın fiyatları sert dalgalandı|Çeyrek Altın Gram Altın bilezik alış satış fiyatı

Ziraat Bankası 0,89'dan 30 bin TL'ye kadar İhtiyaç Kredisi! Kredi başvuru şartları

HalkBank 0,99 oranları 1 milyon TL'ye kadar Konut Kredisi veriyor! Kredi başvuru ekranı

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,89’dan başlayan faiz oranı ve 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur.

 

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI 

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı firma ve/veya bayilerden alınması durumunda müşterilenrine 0,89 oranları ile anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınması durumunda ise yüzde 1,19 faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor.

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredisine HalkBank şubelerinden ve resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla başvuruda buluna bilirsiniz.

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ