Önce İngiltere şimdi de Rusya! Açıklama geldi: Türkiye'den vazgeçemiyoruz

Son dakika haberi: Normalleşme ile beraber Türkiye'ye yönelik turist ilgisi de artarak devam ediyor. Rusya Tur Operatörleri Birliği'nden (ATOR) yapılan açıklamada, Türkiye'de kısıtlamaların kalkmasıyla Rus vatandaşların tatil için yine Türkiye'yi seçtiklerini belirtti. Geçtiğimiz günlerde İngilizlerin de bu yıl tatil için en çok tercih ettiği ülkelerden birinin Türkiye olduğu açıklanmıştı.

Önce İngiltere şimdi de Rusya! Açıklama geldi: Türkiye'den vazgeçemiyoruz
Önce İngiltere şimdi de Rusya! Açıklama geldi: Türkiye'den vazgeçemiyoruz
GİRİŞ 04.03.2021 14:10 GÜNCELLEME 04.03.2021 14:13
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Rus vatandaşlarının Türkiye’de tatile yönelik talebi, Türkiye’de yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik bazı kısıtlamaların kaldırılması nedeniyle artışa geçti.

Rusya Tur Operatörleri Birliği'nden (ATOR) yapılan açıklamada, Türkiye'nin turistik illerinde kafe ve restoranların bir süre önce açıldığı, hafta sonları uygulanan kısıtlamaların ise kısmen iptal edildiğine işaret edildi.

Boris Johnson açıkladı: Türkiye'ye akın edecekler

Önlemlerin kısmen kaldırılmasının, Rus turistlerin Türkiye’de tatil talebine olumlu yansıdığının belirtildiği açıklamada, “Sektör yetkilileri, kısıtlamaların kısmen de olsa kaldırılmasının Türkiye'ye yapılan tur satışlarını olumlu yönde etkilediğini ifade ediyorlar.” ifadeleri yer aldı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Firuz Bağlıkaya, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın İngiltere’nin 8 Mart tarihinden itibaren 4 farklı aşamada kaldırmayı planlığını açıklamasıyla Türkiye’ye olan talepte patlama olduğunu ve rezervasyonlarda bir gecede yüzde 500’lük bir artış yaşandığını söyledi.

Türkiye'ye yönelik talebin, ilkbahar-yaz dönemi için olumlu bir seyir halinde ilerlediği bilgisine yer verilen açıklamada, yaz döneminde Türkiye’ye gelişlerde Kovid-19 testi zorunluluğunun da kaldırılması halinde turist akışında artış yaşanacağına vurgu yapıldı.

 

YORUMLAR 24
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Vazgeçmezler tabi getir 1000 siterlin padişah gibi tatil yap.
    Cevapla
  • Greenpeace 3 yıl önce Şikayet Et
    Kışın da getirdikleri virüsleri bahara kadar canımızla öderiz ne olacak ki...
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabii vazgeçemezsiniz tatil neredeyse bedavaya geliyor size. Ayrıca Türkiyede Sağlık kuruluşları dünyanın en modern hastaneleri, ulaşım dersen her türlüsü var. Yemeğin ,gıdanın her türlüsü ,organiği var. Toplum dersen sağlıklı ve kontrollü ,ayrıca risk te kalmadı, terör ve sokak anarşisi bitti. Bütün bunları size Dubai dışında sağlayacak bir ülke kalmadı. Orası da ateş pahası , ya oraya gidersiniz ya Türkiyeye. Seyşeller,Maldivler, Kanaryalar bitti ,Güney Asya bitti ,Afrika zaten yok hükmünde. Sağlık en büyük sorun dünyada ,Yalnız Türkiyede çok iyi. Şİmdi kim gider Londraya, New Yorka,Tokyo ya,Parise.
    Cevapla
  • Beyza 3 yıl önce Şikayet Et
    güncel kur ile 1 tl = 9,7 ruble :)) 1 ruble = 0,013 $ :D 10 ruble ödeyip 1 tane su alabiliyorlar.
    Cevapla
  • OĞUZHAN ALTINSOY 3 yıl önce Şikayet Et
    Vazgeçemedikleri TÜRKİYE CUMHURİYETİ.
    Cevapla
  • fiyat 3 yıl önce Şikayet Et
    türkiyede herşey vatandaşa pahalı. marketler zengin oldu. turistlerede koyun üç katı pandemi tarifesi. fırlattıkları dövizin karşılığını biraz buradan çıkaralım. ucuza verilmesin hiçbir şey.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle