Erdoğan'dan iş dünyasına müjde: 6 ay ödemesiz 100 bin TL kredi

Son dakika haberi: Ekonomi reform paketini açıklayan Erdoğan, iş dünyasından vatandaşın cebine kadar birçok müjdeyi paylaştı. İstihdamı artırmak için İŞKUR desteklerinde revizyona gidildiğini duyuran Erdoğan, "Firmalar, istihdama kattıkları her bir ilave kişi için Kredi Garanti Fonu kefaletiyle 24 ay vadeli, ilk 6 ayı ödemesiz 100 bin liralık kredi kullanabilecektir." müjdesini verdi.

GİRİŞ 12.03.2021 16:37 GÜNCELLEME 12.03.2021 17:12
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Ekonomi reform paketinden birçok kesime yeni müjdeler çıktı. İş dünyasına önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100 bin TL'lik kredi müjdesini de paylaştı.

Ekonomi reform paketine iş dünyasından ilk mesaj

İSTİHDAMA YÖNELİK ATILACAK ADIMLAR

Erdoğan, "Geleceğin mesleklerinde yeni iş imkanları oluşturmak için İŞKUR desteklerinde revizyona gidiyoruz. Mesleki eğitim merkezlerini gençler için cazip kılmak amacıyla çocuklarımızın kalfalık döneminde aldıkları ücretleri yükseltiyoruz. Firmalar, istihdama kattıkları her bir ilave kişi için Kredi Garanti Fonu kefaletiyle 24 ay vadeli, ilk 6 ayı ödemesiz 100 bin liralık kredi kullanabilecektir. Salgının istihdam piyasalarında oluşturduğu tahribatı gidermek için ilave İstihdama Finansman Desteği adıyla yeni destek modeli getiriyoruz. Salgının istihdam piyasalarında oluşturduğu tahribatı gidermek için ilave İstihdama Finansman Desteği adıyla yeni destek modeli getiriyoruz." dedi.

Ekonomi reformunu uzmanlar yorumladı

 

YORUMLAR 92
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    devlet herkese ıstıhdamı saglamak ıcın calısıyor ama ısveren devletın bu guzellıgını suıstımal edıyor parayı alıp ıscıyı postalıyor neden devlet ısı ıstıyor bu ınsanlar devlet gıbı sırketler olsada kımse yıgılmasa devletın kapısında ıslerı neden ankara ayarlıyor her sehır kendı ıscısını alsın zaten sımdıkı durumda yerel yerden ıscı alınıyor bırakında her ıl kendı yagıyla kavrulsun
    Cevapla
  • Vatandasss 3 yıl önce Şikayet Et
    vay be reforma bak masallah nazar degmesin kredi reformu
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Her muhtara 100 özel kalem müdürü atasak 57000x100 5milyon 7yüzbin kişi eder o ne laaaayn :))) o zaman bu destekleri de yapmaya gerek kalmaz kk rezilsin :)))
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyi devletten beklemeyin arkadaşlar bu kadar aciz olmayın devlet 7 düvel ile şavaşıyor korana ile şavaşıyor daha ne yapsın bu ülkede çalışan heryerde ekmeğini çıkarır unutmayın rıskı veren Allah dır
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızkı calışana adaletliye dürüste ahlaklıya verir Taklacıya vermez
    Cevapla
  • Erhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım typ ile çalışanlarda bir müjde verseydiniz keşke 1 ay sonra hepsi işsiz kalacak bunlarında aileleri var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle