Bakan Pekcan, Kolay İhracat Platformu'nu tanıttı

Ticaret Bakanı Pekcan, Bugünden itibaren Kolay İhracat Platformu ile firmalarımızı potansiyel müşterilerine ücretsiz ve aracısız olarak ulaştırıyoruz" dedi.

Bakan Pekcan, Kolay İhracat Platformu'nu tanıttı
Bakan Pekcan, Kolay İhracat Platformu'nu tanıttı
GİRİŞ 26.03.2021 12:08 GÜNCELLEME 26.03.2021 13:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Kolay İhracat Platformu; ülkemizin yatırım, istihdam, üretim ve ihracat temelindeki büyümesine ivme kazandıracak" şeklinde konuştu.

Bakan Pekcan şunları söyledi:

"Bugünden itibaren Kolay İhracat Platformu ile firmalarımızı potansiyel müşterilerine ücretsiz ve aracısız olarak ulaştırıyoruz.

Kolay İhracat Platformu ile ihracatçılarımıza yalnızca alıcı firma bilgilerini sunmakla kalmıyor; aynı zamanda, yurt dışındaki potansiyel alıcıların da firmalarımıza kolayca ulaşmasını sağlıyoruz. Bu amaçla, AskTurkiye web sitesi platforma entegre edilerek 8 farklı dilde hizmet veren bir yapıya kavuştu. Yerli ve ulusal bir ekonomi için yatırımlar, üretim ve istihdam ile ihracat hedeflerimizde başarıyı yakalamaktan başka seçeneğimiz yok."

YORUMLAR 2
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    5-6 senedir kur ile sopalıyorlar. Muhtemelen 1-2 sen daha devam eder , imalat sanayine yatırım yapılıp fidanlar filizlenmeye ürün vermeye başlayana kadar. Sonra yine ters atak başlar. Bol döviz verip kuru düşürürler , imalatı yok etmek için. Ama biz ekonominin bir savaş olduğunu daha anlamadık. Çin ve Rusya'nın parasını değersiz yapabilmek için niye o kadar döviz rezervi tuttuğunu da. Betoncu bu reformlar kerhen söylüyor. Zaten kendi savunmuyor. Bakanlara söyletiyor, çünkü doları bulduğunda kıvıracak ve imalatı yine yok edecek. Yemci hazır yem bekleyen sazanda ...
    Cevapla
  • O.O 3 yıl önce Şikayet Et
    ne yani gönderilerin ulaşım ücretini devletmi karşılıyor
    Cevapla