Binance'dan son dakika açıklaması! Sepa üzerinden ödemeler durduruldu

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance, Sepa üzerinden ödeme yapma işlemlerini askıya aldığını açıkladı. Binance'ın kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao, şirketin son dönemde yaşadığı sorunların kısmen hızlı büyüme kaynaklı olduğunu söyledi.

GİRİŞ 07.07.2021 09:03 GÜNCELLEME 07.07.2021 15:52
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance için işler iyi gitmiyor. Son dönemde bir çok ülkenin sıkı denetimine konu olan Binance için yatırımcıları korkutan haberler peş peşe geliyor. Geçtiğimiz günlerde İngiliz regülatör kuruluş FCA Binance İngiltere biriminin faaliyetini durdururken Kanada'da Ontario'daki Binance'ın operasyonlarını durdurma kararı almıştı. Diğer bir taraftan ise Japonya ve Tayland gibi ülkeler de Binance hakkında uyarı yayınlamışlardı.

Bugün ise Binance'a bir darbe de Sepa'dan geldi. Kripto para borsası Binance, kullanıcılarına gönderdiği e-posta ile Avrupa'nın önemli ödeme ağlarından biri olan Sepa üzerinden ödeme yapmayı geçici olarak durdurduğunu açıkladı.
SEPA'nın kararı kripto para yatırımcılarında büyük hayal kırıklığı yarattı

Binance, bu durumun kendi kontrolleri ötesindeki gelişmelerden kaynaklandığını duyurdu. 

Sepa, Avrupa genelinde euro ödemelerin uyumlaştırmayı amaçlayan proje olarak öne çıkıyor.

Sepa'yı yöneticileri ise Binance kararına ilişkin açıklama yapmadı.

Son haftalarda Binance ile ilgili yaşananlar sonrası dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance'ın kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao, şirketin son dönemde yaşadığı sorunların kısmen hızlı büyüme kaynaklı olduğunu söyledi.
Binance CEO'su Zhao

Changpeng, "Binance çok hızlı büyüdü ve her şeyi doğru yapamamış olabiliriz. Ancak her gün öğrenmeye ve gelişmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Dünya genelinde regülatör kuruluşlarla işbirliği yapma isteklerini tekrarlayan Zhao "Kullanıcıların korunması için yeni yetenekler istihdam edip yeni sistemler kuruyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 40
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten adı üstünde sanal para. Sanal parada kaçan kaçana ne duruyorsun sende kaç.
    Cevapla
  • Mağdur 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim cüzdanı boşaltmışlar 0 gözüküyor yaktın beni binance
    Cevapla
  • Esteban 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD varlığını dolara borçludur. Dolar ın olmadığı bir dünyada ABD nin var olması mümkün değildir. Doları bitirecek olansa kripto paralardır. Kaçınılmaz son yaklaştıkça böyle spekülasyonların olması doğal. Haber7 nin büyük şok muş gibi duyurduğu habere tepki olarak bnb de ve btc de yükseliş meydana geldi. Yani vatandaşın bu tür haberler pek umrunda değil. Kripto dünyasında para birimlerinin değerlerini belirliyen yatırımcıdır. Bir takım korsan devletler faiz lobileri veya spekülatif vakıflar vs bu dünyada dandik coinler harici pek işe yaramaz.
    Cevapla
  • esteban41 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim bildiğimi ingiltere kanada içeri almamışlar. Bilmediğimiz başka ülkeler de var. Vatandaşını korudular. Şimdi bu binance zımbırtısı dönüp dolaşıp bizim ülkeye yıkılmasın. Yani bizim ülkenin vatandaşlarının paralarını alıp kaçırmasınlar. Böyle olacak gibi duruyor. Bizim devlet neden önlem almıyor ?
    Cevapla
  • Baris 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma.
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Görünen o ki ;Kripto para hakkın da bilgi sahibi değilsiniz, ancak fikriniz var... Esteban olarak devleti önlem almamakla itham ediyorsunuz. Ahmet, Mehmet, Ali sizi kesmedi mi bay Esteban...
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Elin çinlilerinden çektiğiniz yetmedi akıllanmadınız. Kripto para diye bir şey yok. Hâlâ dağdaki tavşanın suyuna yahni yapmak için uğraşıyorsunuz. Kripto para alalım mı diye devlete sormayanlar, devletin sizi korumasını beklemeyin. Bu ülkede kumar oynamak ve oynatmak suçtur.
    Cevapla
  • Oktay 2 yıl önce Şikayet Et
    Haramın binası olmaz...
    Cevapla
  • van 2 yıl önce Şikayet Et
    Git abd parası ile ticaret yap o helal demi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle