Özgür Demirtaş faiz yükselten ülkeleri tebrik etti

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş, ikinci kez 30 bazlık faiz artırımı yapan Macaristan Merkez Bankası'nı kutladı.

Özgür Demirtaş faiz yükselten ülkeleri tebrik etti
Özgür Demirtaş faiz yükselten ülkeleri tebrik etti
GİRİŞ 15.12.2021 12:34 GÜNCELLEME 15.12.2021 12:36
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Macaristan Merkez Bankası, 30 baz faiz arttırarak, faiz oranını 2,10 seviyesinden 2,40 seviyesine yükseltti.

'BİR KEZ DAHA TEBRİK EDERİM'

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz indirim kararını günlerce hedef alan Özgür Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Macaristan'ı kutladı.

Daha önce 30 baz faiz arttırarak, 1,80 seviyesinden 2,10 seviyesine yükselten Macaristan Merkez Bankası için, "Macaristan Merkez Bankası'nı bir kez daha tebrik ederim." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 35
  • ismailbey 1 yıl önce Şikayet Et
    Küresel güçlere ve bağlantısı bilinmeyen güçlere hizmet edenler verilmiş vaat ve ödül üzerine algı ve kararsızlık yapmak üzere virüs gibi milletlere sokulan böyle aparatlar her daim olacaktır insanoğlu bu kimisi vatanını milletini dinini baz alır kimileri de değerleri gibi maddi çıkar ilişklerini öne alır ama millet en iyi noterdir gereğini vakti zamanı gelince yapar dağdaki çoban bile...hiç merak etmeyin....
    Cevapla
  • kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    çok bilmiş Türkiye'de faiz % kaç onu da yazsana !!!!
    Cevapla
  • Mustafa bey 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar Faiz haram da kime haram Müslümana haram. gavura haram değil ki. siz tutmuş Faiz haram diyorsunuz kime diyorsunuz İslam’ın esaslarını reddeden dümmbk diyorsunuz
    Cevapla
  • Haskad 2 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka. bizdeki faiz onların artırdı dediğinizin 10 kat. biz 10 kat fazla kar dağıtıyoruz. adamları kat kat zengin ediyoruz. kıyas bile kabul etmez. 2.1 değil 5 puana inse ülkemiz şahlanır.
    Cevapla
  • ERZURUMLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Faiz haramdır, belâdır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle