Dolar ve altın düştü! Dikkat çeken paylaşım: Bu fragman! Yarını izleyelim...

Dolar/TL, Başkan Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamaların ardından büyük değer kaybederek 13 TL'ye kadar geriledi. İslam Memiş, düşüş sonrası dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

GİRİŞ 20.12.2021 22:09 GÜNCELLEME 20.12.2021 22:45
Bu Habere 292 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi. Başkan Erdoğan mesajları sonrası dolar ve altında büyük düşüş yaşandı.
 

Son dakika: Erdoğan'ın mesajları sonrası dolar ve altında düşüş!Son dakika: Erdoğan'ın mesajları sonrası dolar ve altında düşüş!


DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: BU FRAGMAN...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve gram altın fiyatlarındaki düşüş sonrası dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Memiş paylaşımında 'Bu fragman, yarını izleyelim'' ifadelerini kullandı.



 

Başkan Erdoğan son dakika altın açıklaması! Alınan kararı duyurduBaşkan Erdoğan son dakika altın açıklaması! Alınan kararı duyurdu

YORUMLAR 292
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    dolar paraşütsüz diye vatandaş sanada teşekkür ederiz
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu devlet hepimizin bu millet hepimizin bu vatan hepimizin Başka Türkiye yok
    Cevapla
  • Mehmet zeki ARPACIK 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya ilahel alemin. Etkin Ismi Azamın hürmetine mazlunlarin umudu, hakk ve adalettin temsicisi, insanlik ve alemi islamın selametinin dava lideri ve cesur kahramanı Reisicumhur Tayyip Erdogana sağlık, afiyet, hayırlı bereketli üzün ömür ihsan eyle, dahili ve harici bedbahtların kumpas,oyun ve zararlarindan hıfzu emin eyle, zalim ve hainlere karşı ayağını kaydırmayıp hakta sabit eyle,Vatan ve milletimize kurulan hain tuzaklari ve tuzak kurucularını etkisiz kılıp perişan eyle.mumin kardeşler arasında birlik, dirlik, sevgi, güven , daynışma ve istikrar ihsan eyle.Hain ve bozguncu hilekarların tuzak ve sisi planlarinda hıfzu emin eyle. Amin ya muin Amin...........
    Cevapla
  • TOSUN 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede en iyi çalışan fabrika hain yetiştirme fabrikası
    Cevapla
  • Mehmet zeki Arpacık 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN üzerinden Allahın kudretiyle savaşa yeltenen ve yeltenmiş bulunan modern asrın firavn, menrut ve deccal piyonları ile bu milleti ve memleketi felakete sürüklemeyi kazanım addeden deccal sisteminin ırgatları ve şeytan setörünün iblis milisleri bilsinlerki ilahi hezimete uğrayacaklar, Firavnın sihirbazları ilahi mucizeler karşısında hezimete uğradığı gibi, modern firavnların sihirleri biiznillah hak ve hakikat karşısında hezimete uğrayacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle