Suudi Arabistan'dan Türkiye hamlesi: 5 milyar dolar yatıracak

Son dakika haberi: Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı Sözcüsü, Suudi Arabistan'ın TCMB'ye 5 milyar dolar mevduat yatırmak için müzakerelerde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Suudi Arabistan'dan Türkiye hamlesi: 5 milyar dolar yatıracak
Suudi Arabistan'dan Türkiye hamlesi: 5 milyar dolar yatıracak
GİRİŞ 22.11.2022 15:11 GÜNCELLEME 22.11.2022 15:59
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Reuters ajansına konuşan Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı Sözcüsü, "Suudi Arabistan TCMB'ye 5 milyar dolar mevduat yatırmak için müzakerelerin son aşamasında" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Suudi Arabistan'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) bünyesinde 5 milyar dolarlık mevduat hesabında nihai aşamaya gelindiğini doğruladı.
 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 57
  • Muslim Brothers 1 yıl önce Şikayet Et
    bu para en az 3 hafta Türkiyeye yeter dolar yükselmez. Doları açığa satarsak.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ya rakama bak
    Cevapla
  • Hilmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş bu ne ya yap 500 milyar. Paranda bizde kaybolmaz. ABD'ye 4 trilyon verdiniz alamıyorsunuz. Her kasırga olduğunda 5 milyar yardım parası adı altında paranızı sovüşlüyorlar. Kendi paranizi bile dilenci gibi istiyorsunuz. Parayı ne yapacaksın ne lazimssa iste ben yollarım parandan da keserim diyor ABD. Akıllı adamlar vallha bulmuşlar malları canlarına okuyorlar. Getir Türkiye'ye sen de kazan biz de.
    Cevapla
  • yistf - Rize 1 yıl önce Şikayet Et
    5 onlara yakışmıyor. Bize 500 versinler onları İran'dan koruyalım. Aksi halde onları korumazsak saraylarından çıkamazlar.
    Cevapla
  • Tüh 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'ya trilyon dolar bize çay kaşığıyla, yuh !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle