Seçim bitti gözler piyasada: Uzman isimden dikkat çeken altın ve dolar yorumu

2. turda oyların yüzde 52,14'ünü alan Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. Seçimlerin sonuçlanması sonrası tüm gözler şimdi piyasalara çevrildi. Sonuçların açıklanması sonrası İslam Memiş'ten altın ve dolar için ilk yorum geldi.

Seçim bitti gözler piyasada: Uzman isimden dikkat çeken altın ve dolar yorumu
Seçim bitti gözler piyasada: Uzman isimden dikkat çeken altın ve dolar yorumu
GİRİŞ 28.05.2023 22:45 GÜNCELLEME 28.05.2023 22:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

YSK Başkanı, Erdoğan'ın seçimi resmi olmayan sonuçlara göre kazandığını ilan etti. Seçim sonuçlarının açıklaması ardından piyasaların ne tepki vereceği en çok merak
edilen konuların başında geliyor.

Mehmet Şimşek'ten Erdoğan TweetiMehmet Şimşek'ten Erdoğan Tweeti

"BORSADA OLANLAR KAZANDI"

Seçim sonuçları sonrası altın ve dolarla ilgili beklentilerini açıklayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, borsaya dikkat çekti.

Memiş, "Bu hafta döviz kurları ve emtia fiyatlarında geri çekilme, borsa da pozitif seyir devam eder. Pozitif haftada fırsatlar oluşur. Destek seviyelerim 20,68 $, 1.350 gram fiziki tarafta. Borsa da olanlar kazandı. Döviz borcu olan, döviz ile ticaret yapan, düğün yapacak, altın borcu olanlar… Fırsatlar şimşek gibidir, gelir ve geçer." yorumunda bulundu.

Seçim sonuçlarına iş dünyasından ilk yorumlar: Yeni kabineye ilk çağrı...Seçim sonuçlarına iş dünyasından ilk yorumlar: Yeni kabineye ilk çağrı...

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 13
  • Ruhi 11 ay önce Şikayet Et
    Dolara yatırım yapmak bir vatandaşın düşüncesi olmamalı. Lütfen dolar almayın; altın alın. Ülkemizin refahını ve tüm halkın maddiyatını düşünün. Sonra çıkıp ''aboov ne gadar bahalı'' demeyin alışveriş yaparken
    Cevapla
  • ihtiyar 11 ay önce Şikayet Et
    insanlar şunu anlamıyor Dolar bu ülke'de basılmıyor, her ithal malzeme dolar ihtiyacı demek ki bunu'da dolar satandan alıyorsun, o istediği gibi satıyor senin ülkenin ekonomisiyle alakası yok, ulan bu memlekette doğruyu söylemek bu kadar mı zor, illa para tutmak isteyen gitsin altın alsın.
    Cevapla
  • Hilmi 11 ay önce Şikayet Et
    Vallahi memleket bu haldeyken hâlâ parasını dövize yatıran gitsin kanını ölçtürsün ne çıkacak
    Cevapla
  • Hans 11 ay önce Şikayet Et
    Ne olursa olsun basarız parayı en düşük aylık ve emekliye veririz 50000 bin TL Kudürsün gavur bizde karşılığı var sizde basın bakalım itibar gorecekmi...!
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    altın çakılmaz sen bu aklı nerden aldın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle