Gaziosmanpaşa'da 813 konut hak sahiplerine teslim edildi

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanan 813 konutlu İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki dairelerin anahtarları hak sahiplerine verildi.

Gaziosmanpaşa'da 813 konut hak sahiplerine teslim edildi
Gaziosmanpaşa'da 813 konut hak sahiplerine teslim edildi
GİRİŞ 22.02.2023 17:32 GÜNCELLEME 22.02.2023 17:32

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bağlarbaşı Mahallesi 7B Bölgesi İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı.

Anahtarlarını teslim alan hak sahipleri, 813 konut, 31 dükkan, 813 araç kapasiteli kapalı otopark, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve yeşil alanların yer aldığı projeyle sağlam ve güvenli evlerine kavuştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, depreme dayanıklı ve konforlu yaşam alanları inşa etmeyi sürdürdüklerini aktardı.

Devletin öncülük ettiği kentsel dönüşüm seferberliğine vatandaşların da destek olmasını arzu ettiklerini belirten Usta, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın destekleriyle burada sadece hak sahibi sayısı kadar konut yapmak suretiyle aslında yerinde dönüşümün de çok çarpıcı bir örneğini gerçekleştirmiş olduk. Hak sahiplerimize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Hak sahiplerinden İnci Konat da "Anahtarlarımızı erkenden teslim aldık, çok memnun olduk. Allah'ın izniyle inşallah güvenle oturacağız." diyerek, TOKİ yetkilileri ile Belediye Başkanı Usta'ya teşekkür etti.

KAYNAK: AA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt