Sen Grup, gayrimenkul sektörüne yeni bir rota çiziyor

Gayrimenkul dünyasına yeni bir soluk getiren Sen Grup, sektörde köklü bir deneyime sahip lider yönetim ekibiyle çağın dijital dönüşümünü ve trendlerini bir araya getiriyor.

Sen Grup, gayrimenkul sektörüne yeni bir rota çiziyor
Sen Grup, gayrimenkul sektörüne yeni bir rota çiziyor
GİRİŞ 29.02.2024 13:00 GÜNCELLEME 29.02.2024 14:00

Yakın zamanda "Her şey senle güzel" felsefesini tanıtan ve web sitesini aktif hale getiren grup, geleneksel gayrimenkul anlayışını geride bırakarak inovatif ve dinamik deneyimleri öne çıkaran yeni trendler oluşturmayı hedefliyor.

İnovasyon, sürdürülebilirlik ve dijitalleşmeyi merkeze alarak tüm kurumsal yapılanma sürecini tamamlayan Sen Grup, gayrimenkul sektörüne yenilikçi bir yaklaşımla giriş yaptı. "Her şey senle güzel" felsefesiyle yola çıkan grup, geleneksel normları yıkmayı ve dinamik deneyimlerle gayrimenkul sektöründe fark yaratmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde lansman etkinliğini gerçekleştiren Sen Grup, emsalsiz gayrimenkul rotasını bireyin yaşam kalitesini ve deneyimini geliştirme üzerine kurduğunu duyurdu. Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER’in üyesi olan yönetim ekibi, hazırlıkları tamamlanan projelerini hayata geçirmek için gün sayıyor.

Sen Grup CEO’su Hadiye Taşkın, sektörün değişen yaşam alanı tercihlerine ve alışkanlıklarına uygun şekillenmesi gerektiğinin altını çizdi. Geleneksel gayrimenkul anlayışına daha dinamik bir perspektif getirdiklerini belirten Taşkın, "Yeni nesil gayrimenkul anlayışıyla sektörde teknolojinin öncüsü olarak konumlanmayı hedefliyoruz. Sektörün dijital dönüşümüne katkı sağlamanın yanı sıra projelerimizle yeniliklerin öncüsü olacağız. Her yaşamın tıpkı parmak izlerimizdeki gibi benzersiz olduğu gerçeğini benimseyerek insanlara talep ettiği yaşam kalitesini ve deneyimini Sen Grup farkıyla sunacağız” dedi.

'Sen Nasıl İstersen' Yaklaşımı

Dünya genelinde yaşam kalitesini koruma ve iyileştirme yönünde gelişen gayrimenkul trendlerinin takipçisi olduklarını ifade eden Taşkın, bireylerin yaşam deneyiminde çözüm ortağı konumunda bulunduklarını belirtti. Sen Grup projelerinin tasarımlarından, mimari, teknolojik altyapı ve yaşam kültürüne kadar ‘SEN’ odaklı olduğunu söyleyen Taşkın, “Değişen dünya trendleriyle bireyler artık su ve enerji gibi hayati kaynakların tasarrufunu önemseyen, yeşilin ve teknolojinin hakim olduğu projeleri tercih ediyor. Gayrimenkul sektörünün bu ihtiyaca karşılık düşük karbon ayak izine sahip ve daha az çevresel etkiyle yaşama imkanı sunması gerekiyor. İnşa edeceğimiz her metrekarenin minimum yüzde 10’u kadar ağaçlandırma yapma hedefiyle çalışmalar yürütüyoruz. Sen Grup olarak azaltılmış karbon ayak izini ve dijitalleşmeyi projelerimizin temel stratejisi olarak belirledik" diye konuştu.

Dijital ve Sürdürülebilir Yaşam Deneyimi

Gayrimenkul geliştirme, proje yönetimi, satış ve pazarlama, turizm, tesis ve AVM yönetimi alanlarında profesyonel hizmet sunan Sen Grup, İstanbul'un en değerli lokasyonlarına damga vuracak projeleri bu yılın ilk yarısında duyurmayı hedefliyor. Tanıtımı yapılacak projelerin temelinde; ihtiyaç duyulan yeşilin ve ferahlığın hissedildiği, yatay mimariyle güven ve huzur veren, yeni nesil yaşam kültürünü destekleyen, dijitalleşmeyi ve verimi ön planda tutan yaşam alanları bulunuyor.

Sürdürülebilir ve dijital bir yaşam deneyimini uçtan uca her alana entegre etmeyi planlayan Sen Grup, gayrimenkuldeki konut ve ev anlayışını yeni nesil bir yaşam deneyimine dönüştürme misyonuyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.