GYODER 2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi’nde ‘Türkiye’nin Gayrimenkul Aklı’ konuşulacak

GYODER, 2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi’ni 17 Haziran’da gerçekleştirecek. ‘Türkiye’nin Gayrimenkul Aklı’ temasıyla düzenlenecek 2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi’nde çıkış yolları, sektörün yol haritası masaya yatırılacak.

 GYODER 2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi’nde ‘Türkiye’nin Gayrimenkul Aklı’ konuşulacak
GYODER 2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi’nde ‘Türkiye’nin Gayrimenkul Aklı’ konuşulacak
GİRİŞ 08.05.2025 09:49 GÜNCELLEME 08.05.2025 09:49

Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi’ni 17 Haziran 2025’te JW Marriott Ankara’da gerçekleştirecek. Bu yıl “Türkiye’nin Gayrimenkul Aklı” temasıyla düzenlenecek zirve, sektördeki belirsizlikleri, kırılganlıkları ve potansiyelleri strateji ve veri temelli yaklaşımlarla masaya yatırmayı amaçlıyor.

Kamu, özel sektör, finans ve akademi dünyasından önde gelen isimlerin katılacağı zirvede, ‘global kaosun içinde yön bulmak’, ‘makro belirsizlikte stratejik yön’, ‘duygudan değil akıldan güç almak’, ‘sektörün ortak hafızası ve akıl haritası’ gibi başlıklar ele alınacak. 

“Çözüm kapasitesini konuşacağız”
GYODER Başkanı Neşecan Çekici, zirveye ilişkin yaptığı açıklamada şu değerlendirmede bulundu: “Gayrimenkul sektörü, içinde bulunduğumuz belirsizlik çağında yeni bir düşünme biçimine ihtiyaç duyuyor. Artık yalnızca bugünü değil, değişen dünyanın dinamiklerini de okuyarak geleceği tasarlamak zorundayız. Bu nedenle GYODER olarak sektörümüzün sorunlarını değil, çözüm kapasitesini konuşmaya çağırıyoruz. ‘Türkiye’nin Gayrimenkul Aklı’ temasıyla, ortak akla, veriye ve stratejiye dayalı bir anlayışı öne çıkarıyor; sektöre sakin ama kararlı bir yön duygusu kazandırmayı hedefliyoruz.”

GYODER 2. Ankara Gayrimenkul Zirvesi, sektörü başkentte bir araya getirerek krizi değil aklı merkeze alıyor; kolektif hafızayı ve dayanıklılığı yeniden inşa etmeyi amaçlıyor.

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.