Yerli otomobil TOGG'dan heyecanlandıran yeni paylaşım!

Türkiye’nin yerli otomobili (TOGG)’un sosyal medya hesabından Gemlik tesisinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini gösteren bir paylaşım yapıldı. Heyecan uyandıran paylaşım 'Bizi izlemeye devam edin' notuyla yayınlandı.

GİRİŞ 18.10.2021 16:23 GÜNCELLEME 18.10.2021 18:00
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin yerli otomobil (TOGG)’un sosyal medya hesabından heyecanlandırıcı paylaşım geldi.

Açıklamada, "TOGG Gemlik tesisimizin inşaatında sona yaklaştıkça heyecanımız artıyor. Boya, gövde, montaj tesislerimiz ve araç test pisti inşasıyla birlikte altyapı çalışmalarımız, tüm hızıyla planlarımız doğrultusunda devam ediyor. Bizi izlemeye devam edin!" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 20
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada otomobil üretiminde çip krizi bahane edilerek neredeyse tüm üretimi durdurdular.İnsanlar parasıyla otomobil bulamıyor.İlginçtir ki çip krizi elektirikli otomobilleri, cep telefonu,bilgisayar sektörünü hiç etkilemiyor ancak sadece benzinli ve dizel araçlar için çip bulunamıyor.Dünya otomotiv sektörünü köklü bir değişikliğe hazırlıyorlar gibi. Çip bahanesiyle benzinli ve dizel otomobil üretimi tamamen bitecek galiba.Ortak hareket ettiklerine göre küresel şirketler anlaşmış gibi gözüküyor.
    Cevapla
  • bir bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu vergi sistemi değişmeden çıkarsa ölü doğar.
    Cevapla
  • perdeci 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu işe inanan güvenen bu işe gönül veren herkesin emegine yüregine saglık. tabiiki eleştiriler olacak ama rahat olun.Türkiyenin bir markası olacak.Bügüne kadar binmek için can attıgımız kuş serilerine bi bakın Allah aşkına. Biz bunları hiç haketmedik bilinçli olarak geri bırakıldık.Hep ötelenmiş bir ertelenmiş bir halk olarak yaşadık yaşatıldık.son 20 yıla bakın Türkiye nerden nereye geldi.yapalım şu aracı paramız yurt dışındaki hainlere gitmesin.Almanyayı sevmiyoruz ama yılda 2milyon alman aracı satılıyor bu memlekette uyanık olun biraz.Bunun 1 milyonu 1 milyonun üzerindeki araçlar.yazık degilmi.
    Cevapla
  • Trakyalı amıca 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet erkanına mecburi tutsalar o bile ciddi tasarruf. Merco bmw audi büyük motorlu araçlar çok fazla kullanılıyor. Oradan oluşacak tasarrufla da millete milliyetçiliğini cezalandırmamak için adam gibi fiyatla satarsınız. Daha inşaat umarım başka krizler gelmeden görürüz trafikte
    Cevapla
  • Martli 2 yıl önce Şikayet Et
    dunyanin hizla elektrikli araca yoneldigi ve elektrikli arac üretmenin icten yanmalıya gore daha kolay oldugu bir ortamda zorlama ile otomobil urettirmeye çalışıyoruz. oysa ulkede mantar gibi otomobil fabrikaları kurulması gerekirdi
    Cevapla
  • Omar 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan yatırımın boyutundan haberin var mı senin? Mantar gibi Bakkal dükkanı mı açıyorsun. yeni bir marka oluşturmaya çalışıyor Ülkemiz. Marka kendini kanıtlamadan mantar gibi neyin fabrikasını açıyorsun. TOGG un gemlik fabrikadına yapılacak yatırım bile tek başına 22 Milyar TL den fazla. Bu paranın büyüklüğünün farkında mısın!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle