TOGG, Las Vegas'ta görücüye çıkıyor

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yeni marka lansmanı ve TOGG tarafından üretilen konsept otomobil, 5-8 Ocak tarihlerinde Las Vegas'ta düzenlenen CES fuarında ilk kez uluslararası sahnede yer alacak.

GİRİŞ 19.12.2021 13:13 GÜNCELLEME 19.12.2021 13:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yeni marka lansmanı ve TOGG tarafından üretilen konsept otomobil, Las Vegas'ta düzenlenen CES fuarında ilk kez uluslararası sahnede yer alacak. 5-8 Ocak tarihlerinde Las Vegas'ta düzenlenen CES fuarına TOGG’u Turkish Cargo taşıyacak.

TOGG’un dünya sahnesine çıkış hikayesine, Turkish Cargo tarafından gerçekleştirilecek küresel marka yolculuğuna, "sanal konvoy" ile tüm dünyadan eşlik edilebilecek.

Yerli otomobil TOGG'un yeni logosu paylaşıldıYerli otomobil TOGG'un yeni logosu paylaşıldı

Yerli otomobil TOGG Avrupa'nın doğuştan elektrikli ilk SUV'u olacakYerli otomobil TOGG Avrupa'nın doğuştan elektrikli ilk SUV'u olacak

Katılımcıların bu taşımaya özel oluşturulan "www.yolunuzacikolsun.com" internet sitesi üzerinden kişiselleştirilmiş uçak modelleriyle dahil olabileceği konvoy, 21 Aralık tarihinde Turkish Cargo uçağının havalanmasıyla eş zamanlı olarak başlayacak. 11 saat sürecek yolculuk dijital olarak takip edilebilecek.

THY'nin Twitter'daki hesabından yapılan paylaşımda ''Togg'u, Turkish Cargo'nun kanatları altında yurt dışına 'Gururla Taşıyoruz'. 21 Aralık'ta saat 18:30'da Togg ile Las Vegas'taki CES Fuarı'na bir yolculuğa çıkıyoruz. Siz de http://yolunuzacikolsun.com üzerinden kendi özelleştirdiğiniz dijital kargo uçağınızla bize katılabilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 5
  • Ali aksoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahima şükürler olsun!çocuklarimizi mutlu edecek,vatana bagliligi arttiracaktir.Rahmetli vehbi koç çocuklarimiza,araba kullanmasini ve daktilo yazmasini ögretin dedigi gibi!Herkez otomobilimizi bekliyor,insanlarimiz,devlet teşkilati,milli savunma,valilik,kaymakamlik vb.Teşkilatlar...şükürler olsun,beni ne ilgilendirir almanin mercedesi,bmw'si.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte Bu Büyük Sün Türkiyem
    Cevapla
  • Yavuz-02 2 yıl önce Şikayet Et
    Hele bir fabrikayı faaliyete geçirin, Amerika'ya gerek yok, Türkiyeli müşteriler suze yeter...
    Cevapla
  • Aciz Kul 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasil Logo bu böyle ? Resmen Renault in Logosuna benziyor ( yan cevirmisler )
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 yıl önce Şikayet Et
    Logo çok kötü değiştirelim.
    Cevapla