Dolar düştü! Benzin, motorin ve LPG'ye büyük indirim bekleniyor! İşte rakam

Başkan Erdoğan'ın dövizdeki yükselişe karşı TL vadeli mevduat sistemini açıklamasından sonra dolarda büyük düşüş yaşanmıştı. Bu gelişmenin ardından akaryakıtta büyük indirim yapılması bekleniyor. İşte iddia edilen rakam...

Dolar düştü! Benzin, motorin ve LPG'ye büyük indirim bekleniyor! İşte rakam
Dolar düştü! Benzin, motorin ve LPG'ye büyük indirim bekleniyor! İşte rakam
GİRİŞ 21.12.2021 21:24 GÜNCELLEME 21.12.2021 21:24
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Son haftalarda rekor üstüne rekor kıran dolar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrasında açıkladığı yeni ekonomi modeli ile büyük düşüş yaşadı. Dövize endeksli TL mevduat sistemi açıklaması sonrasında dolar, kısa süre içerisinde 18,34 lira seviyelerinden 12'nin altına kadar geriledi.

EPGİS İNDİRİM BEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) Başkanı Fesih Aktaş, dolarda yaşanan sert düşüşün akaryakıt fiyatlarını da etkileyeceğini belirterek, "Cumhurbaşkanı'mızın açıklamalarının ardından hesaplamalarımıza göre akaryakıt fiyatlarına kısa zamanda yansıyacak ciddi bir düşüş bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
 

Son dakika: Benzin, motorin ve LPG zamları geri çekildiSon dakika: Benzin, motorin ve LPG zamları geri çekildi

BÜYÜK İNDİRİM GELİYOR

İddialara göre; benzin ve motorin fiyatlarında, yarın geceden itibaren geçerli olacak şekilde 2,5 TL'ye yakın indirim geleceği söyleniyor.

ZAM, DÖVİZ KURUNUN DÜŞMESİ SONRASI DURDURULMUŞTU

EPDK, döviz kurunda yaşanan düşüşe bağlı olarak akaryakıt fiyatlarına dün geceden itibaren yansıyacak artışların durdurulduğunu açıklamıştı.

YORUMLAR 123
  • Beytullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı gün üç defa rakamı guncelleyenler düşerken niye bir hafta bekletiyor anlamıyorum.
    Cevapla
  • Ozcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden bekleniyor merasimmi yapalim
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkedeki geçmişte zengin edilenlerin alaşağı edilip, kendi zenginlerini oluşturmalı. Yoksa bu burjuvayı yıkmadığı sürece o burjuva onu yıkmak için elinden gelen herşeyi yapar.
    Cevapla
  • Klivlınd 2 yıl önce Şikayet Et
    Çıkarken aynı gün çıkıyordu . Bekliyoz bakalım ne zaman düşecek
    Cevapla
  • Kastamonulu 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük marketler kartel olmuş, doları bahane edip jet hızıyla yükselttiler, niye jet hızıyla düşürmüyorlar, hatta hiç hiç düşürmüyorlar, Sn Reisim, Sn Bakanlarım, Özellikle Maliye, Ticaret Bakanlarım, bu konuyla ilgili STK Başkanlarım, Allah rızası için bu gıda fiyatları ve temizlik madde fiyatları marketlerde düşürmüyorlar Lütfen tetkik, teftiş, Milletimizin güveni size tam Allahın izniyle bunlar kartel market belli zaten....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle