Başkan Erdoğan'dan otomobil fiyatlarıyla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında otomobil fiyatlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Başkan Erdoğan'dan otomobil fiyatlarıyla ilgili açıklama!
Başkan Erdoğan'dan otomobil fiyatlarıyla ilgili açıklama!
GİRİŞ 24.12.2021 22:27 GÜNCELLEME 25.12.2021 13:14
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV-AHaber ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Başkan Erdoğan, otomobil fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama yaptı.

'HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIYORUZ'

Otomobil fiyatlarıyla ilgili soruya cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Otomobil distrübütörleri yetkili bayilerde denetimler başladı. Tüm yönleriyle devam ediyor. Bunlara gereken cezalar veriliyor. Geçtiğimiz günlerde Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu tarafından bir otomobil bayisine en üst sınırdan ceza verildi. Stokçularla yönelik cezalara yönelik düzenlemeler meclis genel kurulu aşamasına geldi. Vatandaşlarımızı korumak için her türlü tedbiri alıyoruz” dedi.
 

Son dakika: Çağrı gelmişti! İndirim yapan firmalar açıklandıSon dakika: Çağrı gelmişti! İndirim yapan firmalar açıklandı


'AĞIR YAPTIRIMLAR OLACAK'

“Döviz kurundaki düşüşleri fiyatlara yansıtmayanlara gereken yaptırımı uygulayacağımızı bilinmesini istiyorum” diyen Erdoğan, “Kur düşerken fiyatları indirmeyenler ağır yaptırımlar olacak. Stokçuluk yapanlara yönelik cezaların artırılması için meclisteki çalışmalar tamamlanmak üzere. Stokçuluğa ağır cezalar vereceğiz. Vatandaşlarımızı mağdur eden hiçbir faaliyete izin vermeyeceğiz. Kur ve küresel emtia fiyatlarındaki artışla fahiş fiyat artışı yapmak açıkça fırsatçılıktır. Hep birlikte bizlerde bunun üzerine gideceğiz. Vatandaşım şunu görecek. Devletim benim yanımda, devletim benim cebimde gözü olanlara fırsat vermeyecek” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 102
  • İsa 2 yıl önce Şikayet Et
    En az 6 ay kimse araba almasın.Arabaların fiyat karı Haziran gibi şuanki fiyatlarin yarısı kadar indirim olacak .Zarar etmeyin.Biraz sabredip sonucu görürsünüz.Gerekirse çok lazımsa kiralamaya yönelin.
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Biraz da devlet ötv ve kdv den feragat etsin lütfen. Asıl maliyet vergiler...
    Cevapla
  • Cemil 2 yıl önce Şikayet Et
    Galericiler kapansın stokçuları elindeki bütün araçlar veya stok yapılmış bütün gıdalarda ceza olarak el konulsun devlet hazinesine gitsin gerekirse devlet eliyle Avrupa'dan araç getirilip vatandaşa satılsın devlet kazansın Pirana galericiler kazanmasin
    Cevapla
  • Poyraz 2 yıl önce Şikayet Et
    40 binlira bir araba bugün 260 bin TL olmuş bunu nasıl yapacağız lütfen eski haline dönsün
    Cevapla
  • Söz Milletindir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kademeli fiyat artışı bitsin ,tüm araçlar eşit yüzde % ile vergilensin , OTO TEFECİLERİ KENE GİBİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle