Son Dakika Haberi: Tesla, Türkiye'de yeni iş ilanları yayınladı

Türkiye'de resmi faaliyetlerine başlamaya hazırlanan ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, farklı iş ilanları açmaya devam ediyor.

GİRİŞ 10.02.2022 12:12 GÜNCELLEME 10.02.2022 13:16
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Elon Musk'ın sahibi olduğu elektrikli otomotiv şirketi Tesla, ''Tesla Motorları Satış ve Hizmetleri Limited'' şirketi adı altında Türkiye'de resmi faaliyetlerine başlamaya hazırlanıyor. 

Tesla 2021'de rekor kırdı! 1 milyona yakın otomobil...Tesla 2021'de rekor kırdı! 1 milyona yakın otomobil...

Bu kapsamda Tesla'nın Türkiye operasyonunun başına daha önce Lufthansa Group bünyesinde çalışan Kemal Geçer getirildi.

Şirketin Türkiye faaliyetleri için açtığı ilk iş alnında proje yöneticisi aranıyordu. Şirketin internet sitesinde son açılan iş ilanında ise İstanbul merkezli bir Operasyon Koordinatörü aranmaya başlandı.

Tesla Türkiye için iş ilanı

10 ŞEHİRDE HIZLI ŞARJ İSTASYONU

Şirketin 2022 içerisinde Türkiye'de resmi olarak kuruluşunu ve yapılanmasını tamamlayarak 4 modelini de satışa sunması öngörülüyor. Tesla'nın supercharger altyapısını da Türkiye’ye getirecek.

Süper Şarj istasyonları için Tesla'nın internet sitesinde Türkiye'den 10 il yer aldı. Bu iller; İstanbul, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Sakarya, İzmir ve Konya olarak sıralandı.

Tesla'dan Türkiye hamlesi! 10 ili listesine eklediTesla'dan Türkiye hamlesi! 10 ili listesine ekledi

TESLA TÜRKİYE'NİN BAŞINA GELEN KEMAL GEÇER KİMDİR?

Antalya’da 1984’te doğan Geçer, Schumpeter School of Business and Economics’i bitirdi. 38 yaşındaki genç genel müdür, iş hayatına Almanya’da Vodafone’da başladı.

2015’te Lufthansa Havayolları’nda göreve başlayan Kemal Geçer, Satış Müdürlüğü görevini bir yıl boyunca yaptıktan sonra 1 Ekim 2016 tarihinden itibaren de Lufthansa Türkiye’de genel müdür olarak göreve başladı. Geçer, Lufthansa Havayolları'nın en genç genel müdürü oldu. 

Kısa bir süre önce yeni Lufthansa'dan istifa eden Geçer, Tesla'nın Türkiye faaliyetlerinin başında olacak. Tesla Türkiye'nin Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü ise Emir Tunçyürek olacak.

İşte Türkiye'ye gelecek Tesla modelleri ve fiyatları! Elon Musk sadece otomobil getirmeyecekİşte Türkiye'ye gelecek Tesla modelleri ve fiyatları! Elon Musk sadece otomobil getirmeyecek

TÜRKİYE'DE 4 MODEL SATIŞA ÇIKARACAK

Tesla, ülkemizde 2022 yılının sonuna kadar 4 model satışa çıkarmak istiyor. Bu elektrikli otomobiller arasında Model 3, Model Y, Model S ve Model X bulunuyor. Bunlara ek olarak şirket, kendi elektrikli otomobil şarj etme istasyonları Tesla Supercharger'ları kullanıcılarına sunarak Türkiye’deki şarj istasyonu alt yapısını güçlendirmek istiyor.

YORUMLAR 46
  • Mustafa sağdıç 2 yıl önce Şikayet Et
    Teslaya açık ( davet) araçlarınızı tek ŞARJ ile minimum 1000 km yol gitsin
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kademeli tarife sonrası elektrikli araçlarda ÖTV kaldırılıp elektriğe yüklenecekler heral
    Cevapla
  • Serhat 2 yıl önce Şikayet Et
    Tanesi 10 milyondan satar herhalde
    Cevapla
  • Ömercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha da önemlisi tamamen yeli üretim şarj ünitesi imal eden GERSAN ELEKTRIK A.Ş. ye ortak olarak SUPERŞARJER leri Türkiye de üretmeyi planlıyor.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Toros 50.000 olmuş Tesla ÖTV ile 2 milyon
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle