Volkswagen ID Buzz modeli için tarih verdi

Alman otomotiv devi Volkswagen, ID Buzz adındaki tamamen elektrikli minibüs modelini 9 Mart'ta tanıtacak.

Volkswagen ID Buzz modeli için tarih verdi
Volkswagen ID Buzz modeli için tarih verdi
GİRİŞ 13.02.2022 16:32 GÜNCELLEME 10.03.2022 12:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Elektrikli otomobillerin yavaş yavaş pazara hakim olmaya başladığı son yıllarda, birçok marka ürün gamını tamamen elektriklendiriyor.

Bu markalardan biri olan Alman otomotiv devi Volkswagen, ID Buzz ismindeki tamamen elektrikli minibüs modelini geçtiğimiz yıl duyurmuştu.

Volkswagen ID Buzz, yolcu ve ticari versiyonların yanı sıra, standart ve genişletilmiş versiyonlarla da müşterilerle buluşacak.

Volkswagen ID Buzz

9 MART'TA GELİYOR

Volkswagen ID Buzz, 9 Mart'ta küresel çıkışını gerçekleştirecek. Alman şirket, ayrıca aracın kargo varyantının da olacağını duyurdu.

ID Buzz, VW'nin diğer elektrikli araçları için de kullandığı MEB platformundan yükselecek.

Elektrikli minibüs Volkswagen ID. Buzz tanıtıldı! İşte özellikleriElektrikli minibüs Volkswagen ID. Buzz tanıtıldı! İşte özellikleri

Gelen bilgilere göre, araç tek ve çift motorlu konfigürasyonlar sunacak ve yüksek bir ihtimalle dört tekerden çekiş sistemine sahip olacak.

OTONOM SÜRÜŞ DE OLACAK

Avrupa'da ID Buzz'ın ticari versiyonunun, diğer özelliklerin yanı sıra, gelişmiş bir otopilot sistemine sahip tamamen otonom bir araç olarak sunulması planlanıyor. Ancak otonom sürüşe sahip modelin biraz daha geç satışa çıkacağı söyleniyor.

Volkswagen, ID Buzz modellerinin üretimi için Hannover'daki fabrikayı seçti. Ayrıca şirketin diğer elektrikli crossover modelleri de burada üretilecek.

YORUMLAR 4
  • Mehmet ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    benzerini TOGG dan bekliyorum. Tam aile otosu olmuş.
    Cevapla
  • Hopbaaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunus musun , ahtapot mu bilemedim ama SÜMERBANK bez fabrikalarını hurdaya satan ben değildim
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Matbaayı yasaklayan zihniyet bu arabayı ülkemizde ÖTV ile sattırmaz
    Cevapla
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Savaştan yeni çıkmış Almanlar fabrika kurarken, senin zihniyet yazıyla, kıyafetle uğraşıyordu, fabrika kursaydınız ithal etmene gerek kalmazdı, adamlar hem suçlu hem güçlü ya, Matbaayı yasaklamış safsatasına bak, aklınca Osmanlıyla, hükümetle dalga geçip algı yapıyor, şizofren zihniyet.
    Cevapla