Yerli otomobil TOGG eksi 40 derecede yola çıktı!

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG'un sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım geldi. Sıfırın altında eksi 40 dereceye varan zorlu hava koşullarında test edilen TOGG, başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

GİRİŞ 13.03.2022 13:31 GÜNCELLEME 13.03.2022 13:32
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Yerli otomobil TOGG'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla, aracın -40 derece gibi zorlu koşullarda test edildiği kaydedildi.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde zorlu kış şartları altında yapılan testleri başarıyla tamamlıyor.

TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Karlı fotoğraf paylaşmayan sadece ben kaldım. Dünyanın önde gelen akredite test merkezlerinde, eksi 40 dereceye varan zorlu parkur koşullarında, içimizi ısıtan başarılı sonuçlar elde etmeye devam ediyoruz."

Yerli otomobil TOGG, Ankara’da sahneye çıkıyorYerli otomobil TOGG, Ankara’da sahneye çıkıyor

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 92
  • Misafir0815 2 yıl önce Şikayet Et
    Fiyati ne olacak acaba? Bizler alabilecegizmi?
    Cevapla
  • B.deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk'ün ve Turkiyenin Muhteşem şaheseri lakin üretim ve satış politikası beni endişelendiriyor Şöyle ki,bu amilli arabamız satış fiyatı 500 bin den aşağı olmayacak kesin 1milyona doğru gider,burda öyle birşey yapın ki ey yetkililer maaş la geçinen bir memurun ve işçinin de alabileceği bir alt seviyede lüks olmayan bir iki model üretin ki petrol gaz dış bagimliligimiz son bulsun Altyapıyı da hızlı bitirin küçük de olsa 4 kişilik bir Türk Togg modeli istiyoruz, Zenginlere en lüks modeli bir milyondan satın ama bize de 150 bin TL küçük lüks olmayan Togg üretin hasretle bekliyoruz
    Cevapla
  • Adem Sarıtepeci 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına yüreğine sağlık kardeşim
    Cevapla
  • Rambo 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman bineceğiz reklami bırakin gerçeklere dönelim
    Cevapla
  • vanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    -20 de beyaz bi şahin vardı bende erzurumda fena giderdi
    Cevapla
  • O.Yıldız. 2 yıl önce Şikayet Et
    Gurur duyduk.Maşallah.Barekallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle