Türkiye'den otomobil atağı! Başkan Erdoğan müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin elektrikli otomobil konusundaki adımını duyurdu.

GİRİŞ 28.03.2022 21:13 GÜNCELLEME 28.03.2022 23:26
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, Türkiye'nin kritik elektrikli otomobil hamlesini duyurdu.




TÜRKİYE ELEKTRİKLİ OTOMOBİL ÜSSÜ HALİNE GETİRECEK

Erdoğan açıklamasında, ''Ülkemizi elektrik otomobil üssü haline getirecek çalışmalarla ilgili müjdeli haberimiz var. Yerli otomobilimiz TOGG başta olmak üzere elektrikli otomobil ve kullanımındaki gelişmeleri dikkate alarak yüaksek hızlı şarj istasyonlarının yaygınlaştırılması konusunda yeni adımlar atıyoruz. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız vasıtasıyla 81 ilimizin tamamında bin 500'den fazla yüksek hızlı şarj istasyonu kurulmasındaki çalışmalara 300 milyon liralık bir destek sağlıyoruz. Amacımız bir yıl içinde ülkemizde yaygın yüksek hızlı şarj alt yapsını kurulmasını sağlamaktır.  " ifadelerini kullandı.



KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 100
  • Alperen Nokta 2 yıl önce Şikayet Et
    Koç holding Ford a 20 milyar dolar yatırım yaptı lakin adı Ford peki bu memlekette bu kadar yatırım Üstelik MONTAJ niye acaba ?. Akü yatırımları montaj ulan elini vicdanına koy birde yedigin ictigin korundugun bu memleketin bekası için neyaptin. Nere cehenneme gider sen git. Bu mübarek Devletin de Varlıklı vatan, millet sever evlatları var artık. Hamdolsun şükürler olsun. Senin gibi hazıra konmuyirlar. Cabalayip didinip katkı sağlamak için uğraşıyorlar. Tüpraş a hazır konmuyirlar. Sıfırdan tanap i kuruyorlar. TOGG da sıfırdan yepyeni bir teknoloji, Uzay inşaallah başarılı olacaklar ve oldular. RABB'İM nice üstün başarılara imza atmalarını NASP Eder inşaallah. Amin.
    Cevapla
  • 1 Kayseri'li 2 yıl önce Şikayet Et
    İran'da mazot 1 lira , sınır 720 km açın sınırı KDV de alın ÖTV de alın ,KOÇ PARA KAZANACAK TÜPRAŞ MAZOT SATACAK
    Cevapla
  • Diyarbekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum burda 20 tl den alacağına orda bir lira türkiyede kazansın halkta kazansın
    Cevapla
  • 1 Kayseri'li 2 yıl önce Şikayet Et
    İran'da mazot 1 lira , sınır 720 km açın sınırı KDV de alın ÖTV de alın ,KOÇ PARA KAZANACAK TÜPRAŞ MAZOT SATACAK
    Cevapla
  • Atila öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Elektirik pahalı diye kapanan bir sürü işletme varken çok işe yaramaz
    Cevapla
  • Yabancilar binecek 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz yine binemeyecegimiz icin sorun yok . Nerden bakarsan 700 bin tl altinda satilmayacaktir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle