Togg Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesine girdi

Yerli otomobil Togg, Great Place to Work Enstitüsü'nün ''Türkiye’nin En İyi İşverenleri'' listesinde yerini aldı.

GİRİŞ 31.03.2022 15:01 GÜNCELLEME 31.03.2022 17:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin otomobili Togg'dan yapılan açıklamaya göre, insan ve güven odaklı bir kurum kültürü inşa ettiğini, 2021’de aldığı Great Place to Work Sertifikası ile tescilleyen Togg, şimdi de “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasına girdi.

Togg'dan şarj istasyonları açıklamasıTogg'dan şarj istasyonları açıklaması

Great Place to Work Enstitüsü’nün, dünya çapında 100 milyonu aşkın çalışan bağlılığı anketinden derlenen verilerle desteklediği çalışma, Togg’un yüksek güven kültürüne sahip bir iş yeri olduğunu ortaya koyuyor.

Yerli otomobil Togg Ankara'da görücüye çıktıYerli otomobil Togg Ankara'da görücüye çıktı

Araştırma, çalışanların değerlendirmeleri ile güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhu bakımından şirket uygulamalarını ve yaşatılan kültürü mercek altına alıyor.

"TOGG, ÇEVİK YAPININ İÇİNE DOĞDU"

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, genç bir şirket olarak “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” arasında yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Global bir platform olan Great Place to Work Enstitüsü tarafından yapılan araştırma, kurduğumuz yapının çalışanlarımız tarafından memnuniyetle karşılandığını göstermesi açısından çok değerli. Biz Togg’da klasik dikey hiyerarşik yapı ve unvanlar yerine çevik ekipler oluşturuyoruz.

Günümüzde pek çok firma bu çevik yapıya dönüşmeye çalışıyor. Biz ise bu yapının içine doğduk. Bizim için kararların şekillenmesinde, hiyerarşiden çok argümanların güçlülüğü önem taşıyor. Onay süreçleri geleneksel yapılardaki gibi işlemiyor. Herkes çalıştığı alanla ilgili süreçlerde inisiyatif alma konusunda sorumlu.

Sadece organizasyonun değil, doğal olarak çalışma ortamının da çevik olması gerektiğine inanıyoruz. Ofisimiz de yaşayan, esnek ve katılımcı bir çalışma deneyimi oluşturmak üzere tasarlanmış durumda. Şirketimizi, yeniliklere ve öğrenmeye açık, duygusal istikrarı ve entelektüel sermayesi olan, insanlarla pozitif iletişim kurmayı tercih eden çalışanlarımızla çok daha iyi noktalara getireceğiz. Bu inançla hep daha iyisi için çalışmayı sürdüreceğiz.''

YORUMLAR 10
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi haber
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    yerli ürün gümrük vergisini sıfırlayarak piyasaya sunulmalı ama hiç sanmıyorum
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bizde satılmaz bekleyenler çok bekler, ihracat yapacağız uçacağız.
    Cevapla
  • Kahraman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu batarya kunusu diyerlerin den daha uzun menzilli olmasa bu araba beş para etmez gülerler alay konusu olur bur dan sesleniyorum herkes birinciyi konuşur kimse ikinciyi konuşmaz
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 2 yıl önce Şikayet Et
    sen diğerini al yada çevreyi kirleten insan sağlığını bozan benzinli kullan.
    Cevapla
  • DELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Maketten ev satışları gibi, maketten togg satışları başlarsa hiç şaşırmam. Durun ya bir çıksın, artıları eksileri fiyatı belli olsun. Çünkü bizim kaliteli üretim yapma sicilimiz bozuk. Örnek, türkiyede üretilen tüm otoları gösterebiliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle