Hisarcıklıoğlu açıkladı: İşte TOGG'un trafiğe çıkacağı tarih

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, " 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur" dedi.

Hisarcıklıoğlu açıkladı: İşte TOGG'un trafiğe çıkacağı tarih
Hisarcıklıoğlu açıkladı: İşte TOGG'un trafiğe çıkacağı tarih
GİRİŞ 17.05.2022 20:46 GÜNCELLEME 18.05.2022 09:48
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Tosya Sanayi ve Ticaret Odasının yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Törenin ardından İHA muhabirine konuşan Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

2023 yılının ilk üç ayında otomobilin banttan inerek trafiğe çıkacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur’’ dedi.

KAYNAK: İHA
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR 93
  • Hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar destekliyorum arabamızı emme sorun sıkıntı Euro veya dolar üzerinden fiyatlandırması bizim gibi almak isteyen kredili bile olsa bizi çok zorlayacak fiyatların olması TL ile neden satış hesaplanıp olmuyormu vatandaş olarak vergiler dahil 150bin ila 200 bin e herkes tav olur diye düşünüyorum emmee nirdee emice bahsettiğin çıkış tarihinde üç beş parası olan alır biner bizde bakıp bakıp dururuz olay bu yani
    Cevapla
  • ysd 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece otomotiv değildi onun ekosistemi ile başka ülkelerde uçak Savunma Sanayi Japonya'da Misubishi çok ilerliyor
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun Allah reise ve emeği geçenlere güç kuvvet versin
    Cevapla
  • 2727 gaziantep 1 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edelim batarya koymayı unutmayalım malum istenmiyor yerli araçımızın olması
    Cevapla
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Togg çıkar yollara, karadeniz gazı da. ordu vesayeti biter ülkemizde. fetö boyunduruğundan kurtuluruz. yollar hastaneler köprüler tüp geçitler nefes aldırır. iha' larımız olur uçağımız helikopterimiz ama en ufak bir tiyoda dünya ekonomisinden kaynaklanan bir fiyat artışında hükümet gider. milletimizi bilinçlendirmek, milli ve manevi duyguları canlandırma çalışmaları yapmak zorundayız kısacası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle