Hyundai Santro Türkiye'nin ucuz araç modeli olmaya aday! işte aracın özellikleri

Uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Hyunda Santro Türkiye'de satışa sunulmaya hazırlanıyor. 3 farklı içten yanmalı motor seçeneği ile üretilen araç iç mekan ve yenilenen kasası ucuz araç arayanların ilgi odağı haline dönüşüyor. İşte Türkiye'nin en ucuz araç modelleri arasına yer alacak Hyundai Santro'nun özellikleri ve fiyat detayları...

Hyundai Santro Türkiye'nin ucuz araç modeli olmaya aday! işte aracın özellikleri
Hyundai Santro Türkiye'nin ucuz araç modeli olmaya aday! işte aracın özellikleri
GİRİŞ 03.06.2022 09:10 GÜNCELLEME 03.06.2022 09:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türkiye'de satışa sunulmaya hazırlanan ucuz otomobil sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Birçok elektrikli motora sahip aracın yanı sıra şimdi de Hindistan'da üretilen ve içten yanmalı motora sahip olan Hyunda Santro Türkiye'de satışa sunulmaya hazırlanıyor. Tasarımı ve kullanıcılarına sunduğu özelliklerin yanı sıra güncel fiyatı ile konuşulması beklenen aracın ise yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bilindiği üzere pandemi süreci ile başlayan ve akabinde yaşanan çip krizi ve beraberin görülen kur yükselişi araç fiyatlarının hızla yükselmesine neden oldu. Yeni araç sahibi olmak isteyenler ise araç özelliklerinden ziyade fiyatına odaklanıyor ve tercih ediyor. İşte o tercihlerin arasında yer alması beklenen Hyunda Santro satışa sunulması beklenen fiyatlar....

Hyundai Santro Fiyatı! Türkiye'nin en ucuz aracı olmaya aday

Hyunda Santro 1,1 l Epsilon MPI Petrol 5 Vitesli Manuel Santro - Era Exe modelinin 102 bin TL'ye, 1,1 l Epsilon MPI Petrol 5 Vitesli Manuel Santro - Magna modelinin 111 bin TL'ye ve 1,1 l Epsilon MPI Petrol 5 Vitesli Manuel Santro - Sportz modelinin 119 bin TL'ye Hindistan'da satışa sunuluyor.

Yukarıda verilen rakamlar Hinstan para birimi ile satışa sunulan araçların TL'ye çevrilmiş halidir. Söz konusu rakamlara ülkemizdeki vergiler dahil kesin rakamlar değildir. Aracın fiyatının uygun olması ve küçük motor seçeneğine sahip olması birçok modele göre daha az düşük vergilendirilmesi anlamına geliyor. 

Tasarım detayları

Hyunda Santro sportif tasarımı ön ve arka krom detayları ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Filden esinlenerek tasarlanan ön konsol, sınıfına kıyasla geniş ve konforlu iç mekan Santro tarafından kullanıcılarına sunuluyor.

17.64cm dokunmatik ekrana sahip multimedya ekranı, USB bağlantı noktası, ön ve arka havalandırma menfezi, elektrikli camlar iç mekanda  dikkat çeken detaylar arasında.

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 7
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada 300 bin liraya satılır.
    Cevapla
  • İ10 1 yıl önce Şikayet Et
    İ10 varken bu daha ucuza gelmez ki. Geldi diyelim en fazla 50 bin ucuz olur.
    Cevapla
  • Bir Adam 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten bizde buna layıktık. iyi oluyor size
    Cevapla
  • tahir 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde ötv si,kdv si,şu su,bu su=350 olur
    Cevapla
  • özel sektör işçi 1 yıl önce Şikayet Et
    bize gelene kadar 400 olur
    Cevapla
  • Ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen öyle olur :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle