Hero Motor'dan Türkiye kararı!

Dünyanın önde gelen motosiklet firmalarından Hero MotoCorp, Türkiye'de yapacağı dev bir yatırımla üretiminin bir bölümünü Türkiye'ye taşımayı planlıyor.

Hero Motor'dan Türkiye kararı!
Hero Motor'dan Türkiye kararı!
GİRİŞ 24.06.2022 15:37 GÜNCELLEME 27.06.2022 09:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Hero MotoCorp tarafından Bodrum'da düzenlenen Türkiye bayii toplantısında Euro5 ürünün lansmanı gerçekleştirildi.

Hero MotoCorp Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Pawan Munjal'ın da katıldığı toplantıda konuşan Hero Motor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı M. Yusuf Sosysal, Türkiye'de yapacakları yatırımla üretimin bir kısmının Türkiye'ye kaydırılacağını açıkladı.

Üretim ile ilgili birçok aşamayı geride bırakarak son düzlüğe girildiğini Belirten Soysal, yedek parça konusunda Türkiye'de hiçbir sıkıntının yaşanmadığını, servis imkanıyla bayilerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Soysal yaptığı açıklamada, "Hindistanlı Hero MotoCorp Limited firması Türkiye üretimini yüzde yüz destekliyor ve her konuda Hero Motor Türkiye'nin destekçisi durumundadır. Türkiye ziyaretlerinin temelinde yeni ürünlerin tanıtımının yanı sıra Türkiye de üretim için gerekli olan yatırımın toplantıları da vardı. Türkiye büyüyen bir pazar ve Avrupa'ya açılan bir kapı.

Üretilecek model ve sayı üzerinde çalışmalar sürüyor. Yatırım ile ilgili devlet kanalları ile görüşmeler sonuçlanınca ayrıntılı açıklama yapacağız Aydın'ın Nazilli ilçesinde 25 dönüm arazide hazır bulunan fabrika tesisimizi gerekli yapıya uygun olarak düzenlemeye başladık" dedi.

KAYNAK: İHA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    millet araba alamayınca fakır fukara motorbisiklete yöneldi. Adamlar bunu gördü demekki
    Cevapla
  • Rıfat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hero kadar kalitesiz ve özensiz yapılan bir motor daha görmedim. Bir de çıkmış yönetim kurulu açıklama yapıyor. Acaba devlet bunları destekliyorum kim bilir.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Yedek parça sıkıntısı yok denilmiş silindir takımını bulamadım hiçbir yerde motoru yaptırırken
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Türkiye'de değil bütün Dünyada ürettiği motorsiklete 5 yıl garanti veren başka marka yok iken Hero'nun Türkiye'de üretim yapacak olması sevindirici ve heyecan verici bir durum Tebrikler... umarım bürokratik engel çıkmadan start verilir üretime
    Cevapla
  • Nadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel ,estetik sağlam,çin malinı andırmayacak,150 ile 400 cc makinalar bizim Türkiye şartlarinda iyi satar,fiyatıda uygun tutulursa yaşlı genç alır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle