Yılın ticari aracı Volkswagen ID Buzz Cargo oldu

Bu yıl 31’incisi düzenlenen Yılın Ticari Aracı Ödülleri’nde ID. Buzz Cargo, rakiplerini geçerek ödüle layık görüldü.

Yılın ticari aracı Volkswagen ID Buzz Cargo oldu
Yılın ticari aracı Volkswagen ID Buzz Cargo oldu
GİRİŞ 22.09.2022 09:51 GÜNCELLEME 22.09.2022 09:51

Elektrikli otomobillerin yavaş yavaş pazara hakim olmaya başladığı son yıllarda, birçok marka ürün gamını tamamen elektriklendiriyor.

Bu markalardan biri olan Alman otomotiv devi Volkswagen, ID Buzz ismindeki tamamen elektrikli minibüs modelini geçtiğimiz aylarda duyurmuştu.

Volkswagen ID Buzz, yolcu ve ticari versiyonların yanı sıra, standart ve genişletilmiş versiyonlarla da müşterilerle buluşuyor.

Hannover'deki montaj hattında seri üretime giren ID Buzz, bu sonbahar aylarında Avrupa'daki müşterilere teslim edilmeye başlanacak.

YILIN TİCARİ ARACI ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Bu yıl 31’incisi düzenlenen Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülleri’nde ID. Buzz Cargo, büyük ödüle layık görüldü.

Ödüle layık görülen ID. Buzz ailesinin tamamen yük ve eşya taşımacılığına yönelik ID. Buzz Cargo modeli, 425 km'ye kadar menzil ve 30 dakika gibi bir sürede hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekiyor.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.