Yerli otomobil Togg'da gurur günü! İmzanızı atın

Togg, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile "Togg Akıllı Cihazımızın üstüne siz de imzanızı atın, bu gurura ortak olun" diyerek imzaların toplandığı siteyi erişime açtı.

Yerli otomobil Togg'da gurur günü! İmzanızı atın
Yerli otomobil Togg'da gurur günü! İmzanızı atın
GİRİŞ 27.10.2022 14:46 GÜNCELLEME 27.10.2022 16:43
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Togg, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Togg Akıllı Cihazımızın üstüne siz de imzanızı atın, bu gurura ortak olun. Yeni Ligde Ben De Varım demek için: http://yeniligdebendevarim.com " ifadelerine yer verdi.

TOGG için 'yok artık' dedirten algı operasyonu: Bataryası ÇinTOGG için 'yok artık' dedirten algı operasyonu: Bataryası Çin

Yerli otomobil Togg fabrikasının açılışına yollar hazırYerli otomobil Togg fabrikasının açılışına yollar hazır

 

KAYNAK: HABER7
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • otokolik 1 yıl önce Şikayet Et
    Togg hepimizin gururu,alanlara imrenerek bakacağız,bizim gücümüz 1 milyona yetmez,peki bizim gibilerede bir araç üretilecekmi,ötv siz 200 bin tl civarı bir araç bizimde yüzümüzü güldürürdü,ya üretin yada %80 yerlilik oranı olan egeadan ötv yi kaldırın ki bari onu alalım,togg alana tepki koymayalım.
    Cevapla
  • hakkı 1 yıl önce Şikayet Et
    sadece elektriklinin yanında benzinlide olması iyi olacak hibrit modelide gelmeli
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    TOGG şimdiye değil geleceğe yatırım yapıyor, 5-10 sene içinde fosil yakıtla çalışan araba üretimi bitecek. Gelecek tamamen elektrikte.
    Cevapla
  • Seda 1 yıl önce Şikayet Et
    Yerlilik %100 ama bu sınai ve fikri yerlilik. Hiçbir zaman üretim yerliliğinin %100 olduğu iddia edilmedi ama onlar her zamanki gibi eksik algıladılar.
    Cevapla
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bataryayı bahane edip eleştiren zavallılar, bataryasiz kalın inşallah. Bu nasıl kafa anlamak mümkün degil. Dünyanin en iyi savaş uçağı F35 ler ABD ye ait değilmi, elbetteki evet. Bu uçakların parcalarının neredeyse tamamı toplama. Yani her ülkeden parça tedariki yapıyor hatta Türkiye'den bile. Eee bu uçak simdi ABD nin degilmi yani. Boing uçağının önemli parçalarından bir çoğunu Türkiye üretiyor, ne yani Boing sahtemi şimdi. Malesef akıl özgür olmayınca gözünün önündeki merteği bile göremezsin. Allah akıl versin ne deyelim. Keske eleştirirken "daha iyisini biz yapariz"diye eleştiriverselerdi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunu diyenlerin bataryasi nerden sormak lazim ?
    Cevapla
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Batarya mı, lütfen elindeki telefon yada evindeki TV yi incelermisin. ABD markası olan meşhur telefonun bile bir cok parçası kore malı, samsung üretiyor. Hatta bu Ipone telefon fabrika olarak çin de üretiliyor. Onenli olan bunun tasarımı, marka sahibi, patenti, sınai hakkidır. Bu Türkiye'nin markasıdır, onemli olan budur. Bende Almanya markalı bir araç var, üstundeki akü Polonya üretimi. Durum bu yani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle