Togg tasarımını ilk kez paylaştı! İşte yeni modeller C-Sedan ve C-X Coupe

Türkiye'nin Otomobili Togg'un fabrikası açılırken, Togg'dan yeni modellere ilişkin paylaşım geldi. C-Sedan ve C-X Coupe'nin görüntüleri ortaya çıktı. Togg Ceo’su Karakaş'tan yeni modellere ilişkin açıklama geldi.

GİRİŞ 29.10.2022 19:28 GÜNCELLEME 29.10.2022 19:32
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Gemlik Kampüsü'nün açılışının ardından yerli otomobil Togg'un C SUV modelinin seri üretimi başlayacak. Togg'dan heyecan veren bir paylaşım daha geldi. Togg, yeni modeller C-Sedan ve C-X Coupe'nin görüntülerini paylaştı. Togg Ceo’su Karakaş da artık Hatcback model yapmayacaklarını açıkladı.

TOGG'DAN İKİ YENİ MODEL DAHA!

Togg'dan yapılan açıklamada, ''İlk akıllı cihazımız C-SUV’u banttan indirirken, sizi çalışmaları planlarımız doğrultusunda devam eden C-Sedan ve C-X Coupé ile tanıştıralım istedik.'' denildi.



Togg Ceo’su Gürcan Karakaş, açılış töreninde Togg'un yeni modelleriyle ilgili açıklama yaptı.

ARTIK HATCBACK YAPMAKTAN VAZGEÇTİK

“İlk defa üzerinde çalıştığımız, sedanı gösteriyoruz. Yeni nesil araçlar çerçevesinde tasarlanmış. Artık hatchback yapmaktan vazgeçtik. Hedef kitlemizin beğenisini kazanacak cros cupeler yapacağız” diyen Karakaş, şunları kaydetti:



“Yarından sonra bu yolculuk nereye gidecek? Mobiliti eko sisteminin bir sınırı yok. Bu sınırı biz çiziyoruz. Biz nereye götürürsek oraya gidecek. Biz teknolojik olarak altyapımızı o güçle kuruyoruz. Bizim hedefimiz yarından sonra bir merkezi bilgisayarla tüm akıllı cihaz üzerindeki ve bağlı olduğu cihazlarla bağlantısını sağlayacak merkez oluşturmak var. Herkes elektrikli araçlara geçiyor. Herkesin elinde olmayan bir şey var. Bugünün chip krizi, yarından sonra hücre krizine dönecek. Biz bir ortaklık oluşturduk. Sadece otomobil için değil yenilenebilir enerji için, 120 ülkeden sorumlu olacak ve geleceği çok açık çözümlerle ileri gideceğiz. Blok zinciri ve kesintisiz akıllı yaşam çözümleri üretiyoruz. Ödeme sistemleri ile ilgili dijitalleştirilmiş varlıkların transfer edildiği günümüzde, eko sistemler birbirleri ile konuşamıyorlar. Blok zinciri ile kesintisiz ve akıllı yaşam çözümleri üretiyoruz. İlk denemeleri yaptık. Yeni ligin geleceğini hep beraber iş ortaklarımızla geliştiriyoruz.”


 

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 96
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Alt gelir grubuna elektrikli dolmuşlar pardon bisikletler var üç tekerlekli. Daha ne olsun herkeste var
    Cevapla
  • reis 1 yıl önce Şikayet Et
    bay KEMAL göe bakkkkkkk
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı yol inşası için , Elon Musk ile birlikte ortaklaşa proje yürütülmelidir . Starlink uyduları sayesinde , elektrikli araçlar Web3 network'üne bağlanabilirler .
    Cevapla
  • Leyla 1 yıl önce Şikayet Et
    Sende hicmi utanma yok bre cahil, Elooon kim yahu koskoca türk devleti bir vatandasla ortak iş yapacak, Hadi desen türkiye amerikayla veya acruoayla veya herhangi baska bir devletle ortak iş yapsin desen eyvallah ,ama kos koca türkiye kalkacak tek bir insanla iş yapacak, susssss utanmaz arlanmaz seni
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen git i asgari ücrete mercedes veya audi al, alabiliyorsan tabi ki
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ùlkemle bir kez daha gurur duydum. Rab’bim sana uzun ömùr versin. Allah, bu ùlkeyi, hani nerede araba,nerede fabrika diyen zihniyetten korusun. Bunlara kalsa ülke orta çagda yasamaya mahkum kalacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle