TOGG iddiasıyla gündeme oturan Cem Toker kıvırmaya çalıştı

TOGG'un seri üretime girip yollara çıkmasının imkansız olduğu ve "2022'de yollarda olsun her türlü aşağılamayı kabullenirim" diyen Eski Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Toker, TOGG banttan inince kıvırmak için attığı yeni tweet yorum yağmuruna tutuldu.

GİRİŞ 01.11.2022 17:20 GÜNCELLEME 01.11.2022 17:21
Bu Habere 324 Yorum Yapılmış

Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsündeki açılış töreninde ilk araç Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından üretim bandından indirildi.

TOGG BANTTAN İNİNCE YENİ BAHANE BULDU

2019 yılında Twitter'daki paylaşımlarında Togg'un seri üretime girip yollara çıkmasını imkansız gördüğünü belirten eski Liberal Parti Genel Başkanı Cem Toker, "2022'de yollarda olsun bu sözlerimi yerim" demişti.

Togg'un banttan inmesi sonrası nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu olan Toker'in yeni tweeti tepkilere neden oldu.

"ÜRETİM BANDINI GAZETECİLERE GÖSTERDİLER Mİ?"

TOGG banttan inince aracın üretim bandının gazetecilere gösterilip gösterilmediğini soran Toker, "Bir araba gördük de, madem seri üretime başlanmış, fabrikada yapılmış, o halde tanıtılan aracın, üretim bandını filan gazetecilere gösterdiler mi? Gören var mı? Mesela böyle Toyota, Mercedes üretim bandı gibi… Gören var mı?" ifadelerini kullandı.

TOKER'İN TWEETİ YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Cem Toker'in yapmış olduğu bu paylaşım kısa sürede çok sayıda yorum aldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Togg'un resmi sosyal medya hesabından paylaşılan videoyu alıntılayarak "Al bak burada" yorumunu yaptı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 324
  • abdullah 23 1 yıl önce Şikayet Et
    köy enstitüsü mezunu aptal ilkokul öğretmenlerimiz avrupa ileride biz arap harfleri ile okuduğumuz için geride kaldık.onlar teknoloji üretiyor biz patates soğan derlerdi bizleri avrupa hayranı ve ezik olarak yetiştirdiler. Elhamdülillah kadir Mısıroğlu ile tanıştıktan sonra bunun böyle olmadığını bunların yahudilerin bir oyunu olduğunu anladık ,hemşehrimin dediği gibi yapılabilecek şeylerin en iyisini biz yaparız.yapamayız diyenler avrupa hayranı mandacılar herkesi kendi gibi biliyorlar
    Cevapla
  • alii 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların isimlerine bakıp aldanmamak lazım.bunlar içimizdeki bizden görünüp bizden olmayan kanı bozuklar.
    Cevapla
  • Türük 1 yıl önce Şikayet Et
    sümüklü böcek bile sizden daha omurgalıdır
    Cevapla
  • ismail yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adı Cem muhtemelen CANdaş bunların zümresi Osmanlı yı yıkanların içimizdeki "İrlanda"lı ların torunları bunlar Ehlisünnet düşmanı Kisranın torunu Şahısmayıl ın Anadoluda bıraktığı artıkları başkabirşey beklemeyelim aldanırız
    Cevapla
  • TPRK 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan asena senin gibiler yüzünden mesleği bıraktı :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle