Mazda CX-5 Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri

Kompakt crossover SUV sınıfının önemli temsilcilerinden Mazda'nın CX-5 modeli, makyajlı versiyonuyla ülkemizde satışa sunuldu. Mazda CX-5'in Türkiye fiyatı da belli oldu.

Mazda CX-5 Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri
Mazda CX-5 Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri
GİRİŞ 25.11.2022 17:39 GÜNCELLEME 25.11.2022 17:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Japon otomobil üreticisi Mazda'nın kompakt crossover SUV sınıfında konumlanan ve ilk günden bu yana dünya çapında 3 milyonu aşkın satış rakamına ulaşan CX-5 modeli, tazelenmiş görünümü ve yüksek güvenlik donanımlarıyla Türkiye'de satışa sunulmaya devam ediyor.

Power Sense, Power Sense Plus ve Power Sense Sport olmak üzere üç farklı donanım seviyesiyle yollara çıkan KODO tasarım felsefesinin güçlü temsilcisi Mazda CX-5, 2,0 litrelik 165 HP gücündeki benzinli motor, 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş kombinasyonuyla dikkat çekiyor.

Kompakt crossover SUV sınıfının önemli temsilcilerinden Mazda CX-5, makyajlı versiyonuyla ülkemizde satışta. İlk kez 2012 yılında ülkemiz yollarıyla buluşan CX-5, makyajla birlikte yeni far teknolojisine ve tasarımına kavuşurken; daha geniş, daha hızlı ve daha yüksek çözünürlüklü yeni 10,25 inçlik multimedya ekranıyla donatılıyor.

Gaz tepkisi ve vites geçiş hızları iyileştirilen kompakt SUV, Power Sense, Power Sense Plus ve Power Sense Sport donanım paketleriyle, 1 milyon 413 bin 180 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Siyah, beyaz veya kahverengi Nappa deri döşemelerle satın alınabilen CX-5'in Power Sense Sport donanımı ön ve arka tampon dekorları, radyatör ızgarası çerçevesi ile dış dikiz aynalarında kullanılan parlak siyah detaylarıyla diğer modellerden ayrışıyor. Yenilikçi i-Activsense güvenlik asistanlarının hayat bulduğu makyajlı CX-5'te 2.0 litre hacminde, 165 HP güç üreten ve 13;0:1 gibi dikkat çekici sıkıştırma oranına sahip Skyactiv-G benzinli motor, 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi görev alıyor.

KAYNAK: HABER7
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Oflu 61 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalitesine diyecek bir şey yok fakat çok pahalı, alınmaz...
    Cevapla