3 aracı birleştirip Audi A8 Long yaptı! Fiyatı dudak uçuklattı

Türkiye'de ortalama 7 milyon TL'ye satılan Audi A8 L marka aracın 3 otomobil birleştirilerek yapıldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 02.12.2022 14:03 GÜNCELLEME 02.12.2022 14:52
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ekspertiz raporuna bakarak 7 milyon lira fiyatı olan Audi A8 Long model lüks araç alan adam, lüks aracın aslında tek araba değil 3 farklı otomobilin birleştirilmesiyle yapıldığını öğrenince şoka girdi.

Audi A8 L’yi gören otomobil experi şoke oldu. Sahibi 7 milyonluk Audi marka aracını expertiz için götürünce büyük sahtekarlık ortaya çıktı. 3 arabanın birleşmesiyle oluşturan lüks araç hayretler içinde bıraktı.

3 aracı birleştirerek tek araç yapan ustanın kaybolan çorabı bile araç parçalarının içinden çıktı. Sosyal medyada yayınlanan videoda ekspertizin anlattıkları izleyenleri şaşkına uğrattı.

Resimler temsilidir

- Aracımız A8 Long. Ustamız 3 arabadan bir araba yapmış. Ustam Allah razı olsun, kaybolan çorabını da bulduk, için rahat olsun çorabın emin ellerde. 

- Bu arabanın Bartın'da ekspertiz raporu hazırlanmış ve 'değişeni yok' diye bize geldi. Sadece boyanan ve söküp takılan parçaları yazılmış ekspertiz raporuna. 

- Servis değerinde söküp inceledik. Aracımız A8 Long, üç arabayı birleştirip bir araba yapmışlar. Birincisi ön kupayı keserek başka bir aracın ön kupasıyla değiştirmişler. Birleştirilen yerlerde renk dahi farklı...

- Aracın arka kupa kısmını da başka bir araçtan almışlar ve kaynakla birleştirmişler. Yani üç arabayı birleştirip tek araba yapmışlar

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ustaları ABD olsa eski kullanılmayan tank uçak ne varsa birleştirip uçak gemisi yaparlardı. Devlet desteklerdi böyle insanları ama bizde sahtekarlık için kullanıyor beyin ilginç Madem bu kadar iyi usta bunları değerlendirmek lazım. ;)
    Cevapla
  • Ferdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haber arac 2006 model 400 binlik arac haberi yapan nasıl abartmış 7 milyonluk diye haber okunsun diye
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kul hakkında üstümüze yoook ...
    Cevapla
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun ustalara.Ekonomiye bir araç kazandırmışlar.
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah büyük emek isteyen iş, büyük işçilik var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle