Hisarcıklıoğlu’ndan TOGG açıklaması: Avrupa'da test onaylarımız geçiyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, mart ayında TOGG’un piyasada olacağını belirterek, "Avrupa'da test onaylarımız geçiyor şu anda. 92 tane testten geçiyor" dedi.

GİRİŞ 20.12.2022 09:22 GÜNCELLEME 20.12.2022 11:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kocaeli Sanayi Odası tarafından düzenlenen 15. Sektörel Performans Değerlendirme Ödül Töreni, Başiskele ilçesindeki bir otelde düzenlendi. 

Törende konuşan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, "Türkiye'nin otomobili biliyorsunuz, Allah nasip etti, camiamız bu görevi 2017'nin Mayıs'ında üstlendi. 29 Ekim'de de Cumhurbaşkanımızla birlikte fabrikanın açılışını gerçekleştirdik. Avrupa'da test onaylarımız geçiyor şu anda. 92 tane testten geçiyor. Mart'ta da hep beraber, gururumuz olan Türkiye'nin otomobilini Kocaeli'nde, Marmara bölgesinde göreceğiz. Özellikle TOGG'a imalat safhasında katkı veren bölgeden 35 tane tedarikçimiz var" dedi.

KAYNAK: DHA
Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • ak genç 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu araç maddi gücü yüksek kesime hitap ediyor,bataryası bile 10 bin dolar ve her 8 yılda değişmek zorunda,toplumun çoğunluğuna ulaşmak istiyorlarsa benzini ve otogazlı,aksesuarsız bir model yapılmalı,ötv almadn satılmalı ki fabrika çalışsın zarar etmesin,hayallerimiz yıkılmasın.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    faizsiz kredi verin herkez alsın inşaALLAH
    Cevapla
  • Idris 1 yıl önce Şikayet Et
    Almasamda olur yollardabgöreyim yeter
    Cevapla
  • Misafirü 1 yıl önce Şikayet Et
    Alacağım inşALLAH
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    su araba ciksada bir an önce alsak dört gözle bekliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle